Бивша стюардеса разказа кои са най-отвратителните неща, които е виждала на борда на самолета по време на работа. Това били торби с урина и горещи кърпи, с които пътниците изтривали подмишниците си.  

Марика Микусова каза, че животът на стюардесата не е непрекъснат голям купон. Тя отдала пет години от живота си на тази професия в луксозна авиокомпания и разказа дали си е струвало.

Стюардесата си спомни, че почти нито един от нейните полети не е завършен без "вонящи крака", съобщава Daily Mail. Един път пътник събул обувките си и протегнал краката си в пътеката толкова много, че „пръстите на краката му надникнаха иззад завесата в кухнята“. След това в кабината имаше аромат на доста застояли сирена.

Какво е трябвало да преживее една стюардеса: изповедта на Марика Микусова:

Торбички с урина на пода

По време на един от полетите трима пътници от Турция, които екипажът заподозрял в кражба на парфюм, оставили торби с урина на пода в края на полета и това не било най-приятното преживяване.

Петна и урина, покрити с одеяло

Марика отбеляза, че чистачите често бързат да подготвят самолета за обслужване и понякога просто покриват лекета или мокри петна с тъкани.

"Понякога те покриват окървавената или мокра седалка с одеяло. Тогава пътникът, който трябва да седи на седалката, забелязва това. Наистина много добро посрещане. Въпреки че невинаги чистачката е виновна. Никога няма достатъчно време за перфектно почистване.

Пътник избърсал подмишниците си с кърпа

Момичето си спомня индийски полет, при който пътниците използвали горещи кърпи, за да избършат подметките на обувките си. В този момент тя събирала използвани кърпи и била спряна от един от мъжете. Той внимателно избърсал подмишниците си и протегнал към стюардесата с два пръста кърпата, тоест отвратен от себе си.

За момент момичето се подвоумило, но после с помощта на щипки все пак прибрало кърпата в найлонов плик.

Пелени

Пътничка решила да смени памперсите на бебето си по време на полета, преди да бъде сервирана храната. Марика Микусова й намекнала, че други пътници могат да се почувстват неудобство от това, още повече, че им предстои да се хранят. Момичето само се усмихнало и казало, че почти е готово.

В края на полета тези памперси били намерени под седалката.