Лятната почивка с половинката е страхотно време, в което можем да се насладим на любимия човек и да създадем редица сантиментални спомени и моменти.

При по-дългите и сериозни връзки обаче лятната почивка може да се окаже скучна в един момент, дори да сте планирали романтични преживявания. И това не е защото се обичате по-малко, а просто защото е минал периодът на силния пламък помежду ви.

Затова в тази статия ние ще ви предложим пет начина да разнообразите романтичната лятна почивка. Можете да стоплите отношенията между вас лесно и те да са също толкова горещи, колкото и в началото.

 Пътувайте без план до различни места

 Спонтанно и без предварителен план можете да пътувате до различни дестинации, да посетите нови места и да откриете непознати красиви гледки.

Независимо дали ще решите да поемете към морето, или към планината, едно непланирано пътуване ще ви разнообрази от рутината.

Освен това, можете лесно да откриете места за забавления или усамотение в различни градове, села и местности, които ще посетите.

 Отидете на място, на което имате хубав общ спомен

 Двойките, които са заедно от дълго време, пазят много хубави общи спомени от различни места. За да си припомните колко красиви са били те, можете да отидете на едно такова и да говорите за красивите моменти или просто да създадете нови. 

Направете си пикник, разходка или просто се любувайте на красивия залез. А защо не и да прекарате същия ден, на същото място, както преди.

 Отделете време само за вас двамата

 Много често, с отминаване на времето, започваме да ходим на почивка с приятели и по двойки. Разбира се, в това няма нищо лошо. Хубаво е обаче да си отделите време и само за вас двамата.

Където и да сте на почивка, можете да откриете самотен плаж или гориста местност, в която да се радвате един на друг.

А двойките, които искат да разнообразят допълнително, могат да заложат на еротично бельо от онлайн магазин Passion.BG и различни секс играчки. В това няма нищо лошо, дори напротив - препоръчваме горещо, за да запалите отново искрата, ако усещате, че е започнала да тлее. 

Пригответе романтична изненада за половинката си

Със сигурност на всяка почивка правите малки изненади за любимия или излизате на вечеря двамата. Но една романтична изненада може да разчупи в голяма степен почивката и да създаде много нови спомени.

Ако сте на море, можете да потърсите ресторант, в който има възможност за маса на плажа или вечеря на лодка или яхта. Ефектно осветление, хубаво вино и свещи ще са чудесно допълнение. Ако пък предпочитате морските залези, можете да изберете красиво място и да вечеряте там.

В природните паркове има много кътчета с маси, пейки и беседки, където също можете да приготвите изненада само за двама ви.

Романтична изненада можете да подготвите и на някоя културна забележителност или специално за двойката място.

Каквото и да изберете, краят на вечерта се очертава да бъде страстен и дори може да опитате нещо ново, като играчки за възрастни например.

 Пробвайте нови неща и предизвикайте себе си

Лятната почивка е чудесна възможност да пробвате нови неща.

Морето и планината предлагат редица екстремни и романтични възможности. По-смелите могат да заложат на тандемен бънджи скок, рафтинг, полет с парашут или гмуркане. За любителите на романтиката има вариант за полет с балон над красива местност.


Източник: www.passion.bg