Пет смразяващи прогнози за 2023 г. разкрива френският астролог Мишел дьо Нострадам.

След като предсказаха, че крал Чарлз III ще абдикира от трона скоро след като зае поста на държавен глава след смъртта на кралица Елизабет II на 8 септември, последователите на Нострадамус анализираха какво биха могли да означават някои от прогнозите на астролога за 2023 г.

Френският мистичен астролог дьо Нострадамус, който е написал 6338-те пророчества, отдавна си е отишъл – след като почина на 2 юли 1566 г. – неговите светски предсказания продължават да съществуват, като над 70 процента са докладвани от Годишния хороскоп като действително сбъднати.

Ако вярвате в астрологията и предсказанията от 16-ти век, тогава се подгответе.

Първо, конфликтът в Украйна, причинен от инвазията на Русия, се прогнозира от Нострадамус като още по-голям и дори еволюиращ в пълномащабна Трета световна война.

Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи: „Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли дела“.

Това обаче може да се отнася и до конфликта в Югоизточна Азия между Китай и Тайван, и възможността за конфликт, свързан с ядрена енергия.

Конфликтът може и да ескалира, тъй като САЩ обявиха, че ще увеличат подкрепата си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда долара за подкрепа на отбраната на страната срещу Китай.

Все пак в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и мрачно, тъй като следващата година може да има огромен пробив в космоса.

Астрологът пише, че светлина ще падне върху Марс, което предполага отваряне на възможност – може ли хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 г.?

Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би.

А що се отнася до 85-годишния папа Франциск - той може да се оттегли до 2023 г., като мястото му ще заеме доста заплашителен лидер, смята астрологът.

Предсказанието гласи: „В последното преследване на Светата римска църква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си сред много изпитания, след което градът със седем хълма ще бъде разрушен и страшния Съдия ще съди хората.

Край."

Небесен пожар върху Кралската сграда също е предсказан от астролога, което предполага, че целият свят се променя значително или това просто е краят на времената – разбирайте както прецените.

Въпреки това, Нострадамус също говори за нов световен ред, който ще види съюза на две сили - потенциално мъж и жена - да се обединят.

Уви, той прогнозира, че няма да продължи дълго.

Превод: GlasNews.bg