Работлив мъж успя да хвърли в шок свои съседи. Причината е до болка познат битов въпрос. Прахът е враг на чистите прозорци, особено в големите градове - където фините прахови частици мърсят не на шега.
 
Варненец, почистващ прозорците на жилище, предизвика притеснения в някои негови съграждани. Мъжът дори е заснет на видео, а работлият процес е споделен във Facebook. Причината? Той излязъл на покрив, който се намира на висок етаж на блок. Въпреки, че покривът не е стръмен, някои местни смятат, че опастност има.
 
"Изобщо не му пука на човека, че може да се претрепе!", заключава Даниела К.
 
Случката предизвиква огромен брой реакции, а много варненци заключават, че мъжът не върши нищо опасно. Напротив! Дори заслужава похвала за усърдието си.
 
Варненци споделят и свои куриозни истории, в които са предизвикали притеснението на съгражданите си, извършвайки битови задачи, а това завършило дори с викане на МВР. Не липсват и шегаджии, които задават важен въпрос на притеснените от постъпката на мъжа: А те изчистили ли са своите прозорци?
 
Вижте някои от притеснителните, осъдителни, шеговиди и прагматични коментари на варненци:
 
"На нас са ни викали Гражданска защита, мислели, че ще скачаме от покрива да се самоубиваме.  Оставете ни малко, аман от оператори и журналисти със смартфони", разказва Деян Н.
 
"Съпруг за пример! Чистите прозорци са огледало на домакинята", отбелязва Гергана С.
 
"Хората си чистят прозорците, а вие по тънката лайсна - клипчета, клюки, скандали. Ох, оправия нямаме", пише Каролина И.
 
"Към авторката на клипа: А Вие вместо да снимате, изчистихте ли си Вашите прозорци?", чуди се Даниел К.
 
"То е почти хоризонтално, а сцеплението на тази повърхност е много високо. Не виждам как ще се пребие", пише Стефан Р.
 
"Поне да се беше вързал с някакво въже, за да е по-сигурен", добавя Стинислав К.
 
"Всичко в живота е риск, казваше един познат... Колко философски звучи", отбелязва Диана Д.
 
 "Без драми! Абсолютно нормално", заключава Георги А.