Най-скъпото сафари в света вече търси своите участници. Билетите са ограничени, а цената на всеки един от тях е впечатляващите $165 000. Организаторите разясняват, че участниците ще видят смайващи гледки, пътувайки с частен самолет.

Конвоя на 17-дневното пътешествие ще посети различни дестинации в Дубай, Намибия, ЮАР и Мадагаскар.

Гостите ще бъдат в среда на лукс и охолство, а организаторите са подбрали красиви за нощувки уникални хотели и вили.

Самият самолет също е специален, като е издържан в крайно разточителен интериор, пише "Дейли Мейл".

Машината смело опитва да си съперничи с петзвездните хотели. В нея са подсигурени самостоятелни спални, бани и дори спа.  Създадена е и специално пространство, в което гостите да имат възможност да се събират и общуват.

Участниците в пътешествието ще стартират своя път от Дубай. След това ще се отправят към Набимия, където ще разгледат дюните на Сосусвлей.
 
Там ги очакват и различни екстремни забавления. От разходка с електрически мотор, къмпинг в пустинята до походи.
 
След три дни в пустинята следва следващата дестинация. Това е е Кейп Таун, където организаторите обещават, че пътеществениците ще опознаят космополитния град.


 
Следва  обиколка из някои от най-луксозните хотели в страната, в която се намира и парка "Крюгер". Където покрай автомобила на любопитния турист спокойно може да преминат .ъвове, леопарди, носорози, бикове и слонове.

Последната спирка на пътешествието е красивия и непознат Мадагаскар. Най-стария остров на сушата , който крие богатство от красиви гледки и уникален животински свят.

Записванията за епичното пътеществие вече са започнали, но то ще се проведе едва след две години. Организаторите планират то да се проведе през май 2024 година.

Местата са ограничени – билетите са едва десет.

Превод: GlasNews.bg