Неуместна снимка стана повод за критики към младата певица Крисия. На кадъра тя е прегърната странно от популярния като "пиар на звездите" Наско Лазаров.

"Гнусна работа, та той може да и бъде баща , ако не и дядо", коментира снимката Реджина Р. "Може ли сега ръката там?!?, пита Станислава Герчева. "Това чичо ли и е?", добавя Н. Павлова. Това са малка част от коментарите по въпросния кадър.

Певицата отвърна светкавично чрез своя профил в Instagram. "Отвратителни сте всички", написа на английски изпълнителката.

"Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже "ние" българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне", посочи тя в стори.

По думите на Крисия хората са станали егоисти и именно това е причината за състоянието на "всичко". "Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, защото всичко това се случва заради "нас", хората", завършва Крисия.

Тя даде за пример популярна нейна колежка - Ариана Гранде, която е била в подобна ситуация с пастор. На него певицата е прегърната от свещеника, който е положил твърде близо до гърдите ѝ ръката си.

Във видеото се обяснява, че това най-вероятно е било неволно от страна на пастора, но видимо на певицата не ѝ е било приятно.