От 4 юни планетата Сатурн навлезе в своето ретроградно движение и ще продължи чак до 23 октомври 2022 година. Очертава се изключително силен поляризиран период, в който сблъсъкът между партии както и в самите тях може да създаде огромни разриви, които ще разделят още повече българската общественост като цяло.

Същинската „Геена огненая“, описана в библията като „Огненото езеро“ ще започне да излива огън и жупел в политически аспект, с навлизането на планетата Нептун през 28 юни 2022 година. Именно през този период държавните хора и най-вече в лицето на президента следва да внимават, защото Нептун е планетата на илюзиите и грешките. Ретроградният Нептун дава ясен знак, че всички намерения за даване на мандат в сегашният му вид, съставяне на служебно правителство или насрочване на избори са обречени и вероятно ще преживеят крах.

От 28 юли, Юпитер започва своят ретрограден пирует. Тази планета ще въздейства най-силно на хора, които са въвлечени в обществения, социалният и политическия живот. Изключително труден период за всички българи, от президента до хигиенистката.

И Юпитер, и Венера са планетите, които могат да дадат пари, кариера, слава, власт, щастие и финансов успех, но уви Венера няма да вземе участие през тази година. Така че припомнете си астрологичната ми прогноза написана на 10.05.2020 година - „От тук насетне започват „седемте гладни години". Инфлацията ще расте с дни, цените ще скочат до онези, които се прилагат в страните от ЕС, възнагражденията обаче ще се покачват едва с по 10-20%.

За жалост се очертава през цялото горещо политическо лято да властват манипулативната агитационната политическа машина от целият партиен спектър, чутовни компромати, задкулисни сделки, нечестиви изкушения във вид на обещания.

Злонамерени клюки, слухове и компромати и яростно използване реч на омразата ще замърсяват социалните медии и фрагментират нашите общности, насърчавайки идеята, че наистина сме разделени и сме обречени да воюваме един с друг. За бъдещите избиратели има само една единствена опция - тотално разочарование.

Следва продължение…