Започнало е да се сбъдва пророчество на Ванга, което наскоро е било дешифрирано в България. В представените от руските журналисти пророчества на Ванга директно се посочва специална дата, в която са се събрали едновременно шест двойки: 22.02.2022. Българските учени твърдят, че именно този ден пророчицата е посочила като съдбоносен.

На 22 февруари руският парламент единодушно ратифицира споразумението с Луганската и Донецката народни републики. По този начин, дешифрираните в края на миналата година "бабини деветини" се оказа по-точната прогноза от тези на световните политици. 

За човекът, който си играе с болестите... Виденията на Ванга за 2022-ра

За първи път от 2018 година насам украинските силоваци използваха реактивна артилерия за обстрел на жилищни квартали. На 23 февруари въоръжените формирования на Зеленски атакуваха мирните жители на Донбас с огнен залп. На страшния удар бяха подложени Ясиноватая, Горловка и Авдеевка, а под Луганск украинската армия премина в настъпление и проби фронта в Николаевка. 

Десетки са убити при бомбардировка в Харков, снаряд откъсна крака на жена

През декември миналата година Жириновский в ефира на "Новите руски сензации" предсказа всичко не по-зле от Ванга. Преди Нова година лидерът на ЛДПР също посочи датата 22 февруари. "22 февруари 04:00 часа сутринта! Вие я започвате, не ние. На вас ще е зле, на вас още днес ви е зле, но вие нажежихте руската страна до бяло", припомня novini.bg. 

Все пак Ванга твърди: Световна война няма да има. Ще изминат пет дни и старият бик ще отстъпи мястото си на младия тигър. Той не трябва да бъде дразнен, защото от това може да се събуди неговия съсед - мечката.