10 000 евро глоба ще трябва да платят любовници за това, че са се съвкуплявали посред бял ден в градинка между жилищни блокове в италианския град Монкалиери.

Заловената на калъп от зорки полицаи дама е чистокръвна италианка, на 46 години, докато кавалерът й, също италианец, по нейните думи е по-млад, на 38 години. Не си го казал сам, защото когато зърнал ченгетата, той се загащил набързо и си плюл на петите, като актът за срамно поведение на обществено място бил съставен само на името на спипаната полуголата жена.

Информационните сайтове в Торино и излизащият в града на ФИАТ национален всекидневник „Ла Стампа“ твърдят, че половият екшън се бил разиграл точно по обяд зад спирката на градския транспорт на улицата „Юларис“ в Монкалиери. Според разказа на загорялата дама пред блюстители на реда, тя и кавалерът й чакали автобуса, за да отидат в центъра на Торино, той закъснявал, а двамата от дълго време се били прегръщали, натискали и целували. Като в един момент единодушно били решили да разтоварят натрупаното в слабините им напрежение, „сливайки“ се върху тревата на близката градска градинка. Да, но озеленената площ била заобиколена от жилищни кооперации, по чиито прозорци и тераси скоро се появили куп сеирджии, привлечени най-вече от похотливите и шумни стенания на жената, разказва "Монитор". И докато мнозина се наслаждавали на гледката, то явно някой от пуританите сред живеещите наоколо набрал номера на полицаите, които довтасали докато добре озвучената „лента“ все още се „въртяла“.

Само че секс-атлетът успял да потъне вдън земя и засега не се знае дали двамата сладострастници ще си поделят соленото парично наказание от 10 000 евро за накърненото целомъдрие на Монкалиери.