Сензационна тайна крие години наред звездата от „Съни бийч“ Иво Аръков. Драматичната истина обаче най-накрая излезе наяве и се оказа достойна за сериал поне като този, в който актьорът играе.

Иво, който прави страхотна роля като морския спасител Младен в „Съни бийч“, и по когото въздишат десетки жени, имал брак, който успял да потули - до този момент нито близките му, нито медиите подозирали за семейното му положение.

Секссимволът бил женен за рускиня на име Евгения и много я обичал, призна неочаквано самият той в интервю. Любимата му работела като юрист, а връзката им продължила близо три години. За огромно съжаление на Аръков, отношенията им постепенно охладнели и двамата се развели преди началото на пандемията. По-късно се случило необратимото - Евгения починала, а Иво приел загубата й трудно, разкрива Hot Arena.

„До известна степен вече съм преживял тази трагедия, затова си позволявам да разкрия дълго пазената тайна. Евгения почина съвсем скоро, когато бях в Лондон миналата година през октомври. Уви, тя вече не е на този свят и много ми липсва“, разказа актьорът и така опроверга жълтите клюки, че бил в английската столица, за да се види със силиконовата бомба Джулиана Гани.

Аръков отрече причината за смъртта на бившата му жена да е ковид или друго заболяване и предположи, че тя си е отишла от този свят след дълго прикривана депресия.

Въпреки преживения шок, актьорът успя да се съвземе и отново да потърси любовта. В последната година той има връзка с привлекателната Габриела, която определя като добър партньор и жена, на която има пълно доверие. Дали отношенията им ще се задълбочат и той ще й купи годежен пръстен както на екранната си любов Дарина от „Съни бийч“, само времето ще покаже.