Тази седмица обещава да бъде специална! И всичко това благодарение на безкрайните танци на звездите в небето: движещи се в космоса, огромни космически тела могат радикално да променят съдбата на определени групи хора. Астрологът Алена Николская говори за всичко подробно в ексклузивно интервю за 5-tv.ru.

Любовно време!

Експертът по езотерика забеляза, че седмицата започва с голям празник – Свети Валентин. Като по заповед, войнственият Марс се свързва с богинята на красотата и секса Венера, давайки на жителите на Земята благоприятна атмосфера за всички любовни приключения.

„Празникът трябва да е очарователен! Доколкото е възможно, включете се в красивата игра на влюбените. Ако имате връзка в момента, това е страхотен момент да го прекарате заедно. Давайте подаръци, вкусни неща. Всякакви изображения със сърца са добре дошли!”  — отбеляза Николская.

Според астролога наистина е важно да прекарате деня в положително настроение, в противен случай годината ще бъде тъжна и самотна. Ако човек няма "втора половина", на Свети Валентин можете спокойно да отидете да я търсите. И където никога преди не бихте отишли! Експерименти и приключения – това е основното мото на началото на следващата седмица.

Бъди внимателен

Въпреки фантастичните звездни обещания, трябва да внимавате с делата в средата на седмицата. Управляващият Водолей благоприятства приятните начинания и допринася за реализирането на желанията, но пълнолунието прави корекции, което ще се случи на 16 февруари.

„Няма да е лесно, така че от вторник до четвъртък включително бъдете по-внимателни в показването на емоциите си, за да не изпаднете в неприятна ситуация. И тогава в петък имаме още един необичаен аспект. Слънцето се премества в Риби и ще бъде там до 20 март. 

Във вихъра си са всички представители на водните и земните знаци на зодиака : Рак, Скорпион, Риби, Телец, Дева и Козирог “, заключи Алена Николская.