Астролозите посочиха талисманите, които ще привличат късмет през 2022 г. за всеки знак от зодиакалния кръг. Да видим!

Овен

Експертите препоръчват да носите люлякови дрехи, които ще ви помогнат да сбъднете мечтите си. Полезни връзки ще бъдат установени с помощта на камъка чароит.

Телец

През 2022 г. на Телеца ще подхожда зелената цветова гама в дрехите, която хармонизира комуникацията. Ясписът ще изостри интуицията ви и ще ви помогне да вземете правилните решения.

Близнаци

Близнаците могат да използват амулет с отразяваща повърхност, може да бъде джобно огледало, метални и сребърни предмети. А цирконът като талисман ще подобри благосъстоянието и ще увеличи енергията.

Рак

Дрехи от нюанси на водата в годината на Водния тигър ще дадат на Раците вътрешна хармония, а талисманът от тюркоаз ще помогне да се справят с бизнеса и да сбъднат плановете.

Лъв

Астролозите препоръчват на Лъва през 2022 г. да постави фигури на хищни животни на работния плот: лъв, прилеп, пантера. Минералите включват котешко око, турмалин или оникс.

Дева

Ще бъде по-лесно да намерите щастието в личния си живот, ако използвате жълто-зелени нюанси в различни неща, включително спалното бельо. Талисманът на годината ще бъде цитринът, добре е и да сложите кристална друза на работния плот.

Везни

Фигури на собствения знак, изработени от мед или бронз, ще помогнат на Везните да поддържат хармония. Като минерал-талисман си струва да изберете кварц или родонит, които ще подтикнат към правилните решения.

Скорпион

Сините цветове в дрехите ще помогнат на Скорпионите да бъдат разумни и да отделят време, фигурите или рисунките на светкавици ще станат защита от врагове, а лапис лазули или гранатът ще бъдат добър талисман.

Стрелец

Фигури на кон, гепард или изстреляна стрела ще ви помогнат да бъдете в крак с отварящите се възможности, а енергията на черни перли и хематит ще попълни енергийните резерви.

Козирог

През 2022 г. Козирозите ще имат късмет с фигурки на митични животни: сфинкс или химера. А талисманите, изработени от халцедон, оникс или опал, ще ви помогнат да се настроите на положителното и да не се провалите.

Водолей

Студените нюанси в дрехите ще настроят Водолея да мисли по-разумно. Като талисмани е подходящ кристалът – минерал на истината – както и диамантът, който привлича богатство и отстранява токсични индивиди.

Риби

Астролозите съветват Рибите да засадят саксия с увивни растения през 2022 г., чиято енергия ще помогне да се адаптират към обстоятелствата, а малахитът ще даде пробивна енергия и ще предпази от заболявания.

По материали на Slovofraza