Всички очакваме нови събития през втората половина на високосната 2024 година. Каква ще бъде тя за представителите на зодиакалния кръг и на какво можете да се надявате, като вземете предвид настроението на Съдбата - вижте в нашата прогноза за късмет в Таро за втората половина на лято 2024.

Овен

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за ОвенЦял екран
 

На Овните предстоят важни и големи начинания, в които непременно ще имат късмет, и то много значителен! Започвате сериозен и много интересен период, наситен с положителни събития. Важно: не трябва да говорите за успеха си, докато не сте 100% уверени в него.

Телец

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за ТелецЦял екран
 

Телецът е изправен пред период на важна трансформация и възможно отстраняване. Но всичко това ще ви бъде от полза, няма да останете сред аутсайдерите, не е нужно да се притеснявате. А в самото начало на есента ви очаква мощен пробив и големи съдбовни събития.

Близнаци

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за БлизнациЦял екран
 

Имате много за избор. Освен това изборът ще засяга не една област от живота, а поне три области. Възможно е да се върнат ситуации или хора от миналото (което не е изненадващо, като се има предвид, че през август ретрограден Меркурий тича към нас, или по-точно казано, отстъпва). Освен това трябва да завършите нещо важно, за да не се връщате отново към него.

Рак

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за РацитеЦял екран
 

За Раците обстановката ще е премерена и малко скучна, но спокойна. Събитията ще се развиват умерено, в съответствие с „небесния план“. Вярно е, че може да има съдебни процедури, които ще се проточат, но отново няма да ви струват твърде морално скъпо. И най-вероятно вие сами ще бъдете инициатор.

Лъв

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за ЛъвЦял екран
 

Лъвът ще има много агресия и разочарование, което обаче ще бъде заменено от бързо развитие на събитията и напредък в края на лято 2024. До този момент трябва да имате търпение и да придобиете умения за издръжливост, лятото няма да е най-лесният период за вас, но ако го изкарате - предстоят много интересни събития.

Дева

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за ДевитеЦял екран
 

Девите ги очакват на пръв поглед положителни събития, които в крайна сметка ще се окажат мираж, колкото и да се опитвате да манипулирате ситуацията. Това време не е най-доброто за вашите начинания, просто изчакайте септември и всичко ще се оправи.

Везни

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за ВезниЦял екран
 

Везните ще трябва да излязат от лични или приятелски отношения и да се сблъскат с тях по парични въпроси. Ще трябва да използвате умения за конфликт, които са малко характерни за вас. Но ще бъде трудно да постигнете осезаеми резултати с дипломация през този период, така че до края на лятото на 2024 г. ще трябва да се научите да правите скандали и да псувате.

Скорпион

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за СкорпионитеЦял екран
 

Скорпионите ще имат късмет в различни области, особено по отношение на семейството и кариерата. Вярно е, че процесът на трансформация, в който винаги се намирате, няма да ви напусне и през този период: ще трябва да се откажете от нещо голямо, познато и важно.

Стрелец

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за СтрелецЦял екран
 

Стрелецът трябва да се пази от кражби и ласкателни речи. Можете да бъдете измамени или подложени под прикритието на добри намерения: дори няма да имате време да погледнете назад! Всичко, което ще ви върви добре, е по-добре да го пазите в тайна от другите, поне през юли и август 2024 г.

Козирог

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за КозирозитеЦял екран
 

Козирозите могат да бъдат изправени пред спешно преместване поради някакви загуби или неочаквани събития от не особено приятно естество. Трябва да извикате целия си енергиен ресурс на помощ, което не е особено типично за вас в нормален режим. Може да има и съдебни процедури, които ще изискват много усилия.

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за ВодолейЦял екран
 

Водолеите ще имат нови начини за решаване на скучни проблеми или дори нови пътища и свежи събития. Всичко, което е остаряло, ще избледнее и ще се превърне в история. Този период няма да е много прост, но ще ви даде шанс за ефективно прераждане и нови важни начинания, които не сте се осмелили да предприемете поради външни обстоятелства или съпротива от страна на близки.

Риби

Таро прогноза за късмет за втората половина на лято 2024 за РибиЦял екран
 

За Рибите се очаква важен етап: разрешаване на проблеми, придобиване на енергиен и ресурсен статус, движение напред, за момичетата - среща с нов потенциален партньор в живота, който може да стане вашето семейство, за мъжете - нови бизнес партньорства, които ще донесат големи печалби.