Всеки човек се ражда с определен набор от таланти. Основното е да го видите навреме и да започнете да го развивате. Езотериците вярват, че всеки от нас има магически дар, просто трябва правилно да го идентифицира и да го използва правилно.

Какви са способностите на Овен, Стрелец и Лъв

Овните са родени лидери, така че тяхната енергия е достатъчна не само за тях самите, но и за всички около тях. Смята се, че именно Овните привличат противоположния пол като магнит, те лесно успяват да изградят личен живот. Овните управляват хората, така че обикновено са добри лидери. Освен това можете да зареждате камъни и минерали, както и да настройвате енергията в себе си.

Стрелците са късметлии и любимци на съдбата, те са изпълнени с неизчерпаем оптимизъм, това е техният магически дар. Огнените хора зареждат пространството около себе си, могат да лекуват болести, да утешават страдащите, да помагат на нуждаещите се. Друга способност е способността да бъдете на точното място в точното време, особено при непланирани пътувания.

Лъвовете се "хранят" с положителни емоции под формата на възхитени погледи, аплодисменти и безкрайно обожание. Астролозите смятат, че Лъвовете може да успеят само ако тълпа от верни фенове гои последва. Енергията на абсолютния фанатизъм на такива хора помага на Лъва да постигне желаните цели в живота.

Какви са способностите на Телец, Дева и Козирог

Земният знак Телец се отличава със способността си да превръща приказката в реалност. Тяхното твърдо намерение и силно желание е достатъчно, за да може светът около тях да започне да се променя в полза на Телеца. Много хора смятат, че това е просто съвпадение - не, това е вашата вътрешна сила. Допълнителен бонус от вселената е усещането за сигурност, което създавате за близките си.

Девите умеят да структурират пространството около себе си. Това е ходещ органайзер, който може да върши сто неща наведнъж. Магическата способност на Девите се крие в подреждането на всичко, до което се докоснат. Във всяка ситуация на хаос, Девата бързо ще възстанови реда и ще организира всички наоколо. И колкото по-възрастен е човекът, толкова по-силно се проявява този дар.

Козирозите са почти най-рационалните представители на зодиакалния кръг. Но това не означава, че те нямат суперсили, те просто се проявяват в различен спектър. Козирогът винаги довежда започнатото до края, отличава се с издръжливост и търпение. Това качество им помага да постигнат целите си. Освен това хората от тази зодия често са умни отвъд годините си – те се водят от опита и мъдростта.

Какви са способностите на Близнаци, Водолей и Везни

Основният магически дар на Близнаците е способността да общуват. Можете да "заговорите" всеки човек, да го спечелите и да получите необходимата информация. Между другото, дарбата на телепатията също присъства - обикновено сте добри в четенето на мислите и чувствата на другите хора. Опитайте се да не губите концентрация и да не превключвате между събития, в противен случай ще загубите суперсилата си.

Водолеите са мистериозни и нестабилни хора, които е невъзможно да бъдат разбрани. Те вярват, че човек трябва да бъде свободен и всяка връзка е верига. Тяхната магическа дарба се крие в способността да „четат“ хората като отворена книга, поради което Водолеите бързо се разочароват – загадката е интересна, докато не бъде разгадана. Езотериците вярват, че с редовни духовни практики Водолеите могат да овладеят пътуването през астралните светове.

Везни е синоним на думата "баланс". Те знаят как да изглеждат добре във всяка ситуация, какво да кажат, за да изгладят острите ъгли, как да задоволят желанията на всеки човек. Везните не могат да позволят да се поддържа баланс в света, затова те използват магическата си дарба, за да балансират духовните, материалните или физическите взаимоотношения в екип (дори ако се състои от двама души).

Какви са способностите на Рак, Скорпион и Риби

Раците са истински емпати, те са 100% въвлечени в емоциите на хората. Именно от тях се получават най-добрите вещици, които успяват да използват почти всяка магическа техника на практика. Нюанс - за да бъде потенциалът на Рака максимален, той трябва да е у дома, без непознати. Погрижете се за психическото си здраве, в противен случай съществува риск от психически наранявания поради пренасищане с чувствата на другите.

Суперсилата на Скорпионите е способността да изчисляват ситуацията три стъпки напред. Те винаги знаят точно "какво ще се случи, ако", така че почти никога не попадат в форсмажорни обстоятелства. Астролозите са сигурни, че на Скорпионите най-добре се дава любовна магия и ритуали, където трябва да премахнете препятствие от пътя. Представителите на тази зодия абсолютно винаги постигат своето. Ако не го получат, това означава, че всъщност не са го искали.

Рибите са много чувствителни, могат да си говорят сами. Това не означава, че имат психически проблеми, просто представителите на водния знак усещат едва доловимо този свят. Освен това те често имат пророчески сънища, с помощта на които Рибите предсказват бъдещето. При желание човек, роден под този знак, може да лекува други хора или да общува с мъртвите.