След като се извини публично на Александра Гърдева в профила си в Инстаграм за това, че не я защити от нападките на Виктория Капитонова, най-желаният ерген у нас, Виктор Стоянов, покани дамата на кафе в центъра на София.

Двамата бяха спипани да си говорят сладко в заведението от случен минувач, който публикува кадъра във Фейсбук групата на феновете на риалитито.

За момента двамата запазват мълчание по темата дали са преоткрили отношенията си.

Припомняме, че в последните дни упорито се заговори, че от трите финалистки във формата - Дениз, Александра и Виктория, именно Алекс е избрана за дама на сърцето на Виктор. Според близки до предаването обаче психоложката се отказва в последния момент афектирана от факта, че Виктор не предприема по-сериозни мерки срещу Виктория Капитонова, която в последния епизод на "Ергенът" заля Алекс с чаша шампанско.

Гърдева очакваше Виктор да заеме страна, но той остави Виктория и реши да се сбогува с Деница.

В резултат упорито се заговори, че Алекс напуска предаването по свое желание в последния момент и Дениз печели служебно заветната последна роза. Доколко са верни слуховете, ще покаже предстоящият финал на телевизионния формат.

Дали и как ще се развият отнощенията между Алекс и Виктор в реалния живот, извън светлината на прожекторите, предстои даразберем.

 

Рон Мос и Виктор Стоянов-Ергенът аплодираха елита на фризьорството в БългарияТалантливи стилисти получиха наградите на Brand Ambassador

Ергенът в опасна близост с чалга дива ВИДЕО