Жена, която пожела да остане анонимна, разказа в популярния форум Reddit за това как е направила два ДНК теста и всеки път резултатите са били "разочароващи".  

Момичето написа, че брат й е купил тестовите комплекти на цялото семейство за забавление.

„Всички взеха цитонамазка и получиха своите резултати, които показаха, че всички сме роднини, но моите резултати бяха неубедителни“, каза жената.

Според нея компанията й е изпратила нов набор от ДНК, като е решила, че оригиналът е бил повреден при транспортиране или че тя не е преминала анализа правилно, пише Mirror. След повторно изпращане на цитонамазките обаче момичето получава лично писмо от производителите.

„Изпратиха ми нов комплект за повторен тест и това също беше неубедително. Компанията ми изпрати имейл, в който основно казваше, че никога няма да мога да премина теста. Сега семейството ми казва, че нямам човешка ДНК и че трябва да съм гущер. Те издават гущерски звуци, когато съм наоколо и се срамувам“, добави тя.

Повечето потребители се засмяха на нейното признание, но имаше и такива, които предположиха, че някой полага много усилия, за да „скрие истината“.

„Някой се постара много, за да скрие истината за вашето ДНК… Какво направи майка ви?“, пише един потребител на форума.

Илюстративна снимка: Pexels