В бразилския град Сао Паолу жененият модел Артур О Урсо сключи брак с още девет жени, като при това имал съгласието на своята съпруга. Необичайният обет бил посветен на свободната любов, а за ситуацията разказва "Дейли Стар".

Решението Артур съгласувал със своята първа избранница Лиана Казаки, която била съгласна.

Необичайно? Ами за двойката е нещо съсвем приемливо. Те са суингъри, които поддържат свой канал в мрежата OnlyFans, където качват снимки и дават на почитателите си интимни съвети.

Двамата били на меден месец във Франция и по специално в град Капр-Д Аг, в който е разрешено на нудистите да обикалят напълно голи. Това важи не само за плажовете, но и за улиците, ресторантите, баровете, банките, че дори и в полицейския участък.

Там те заснемат провокативна фотосесия, снимките от която бързо им печелят медийно внимание.

Артур и Лиана са противници на моногамията и не крият своято страст към нудизма. Един от бъдещите им планове е да обиколят всички места в Европа, където да си облечен само с “адамов” костюм е разрешено.

Въпреки провокацията, която им носи нови почитатели, двойката става наистина популярна благодарение на социалната мрежа OnlyFans. Там по време на пандемията бразилците давали съвети на други двойки, които имат проблеми в сексуален план. Помагали им.

Колкото до церемонията на Урсо с още девет булки, за разкрепостените бразилци това е протест срещу моногамията в полза на свободните отношения.

От това може да кажем, че мъжът печели – вече има десет съпруги. Дали ще е щастлив? Очакваме да разберем!

Превод: GlasNews.bg