Суперлуна ще изгрее в нощното небе. Действието й вече започна и ще продължи до 7 юли включително. Как да прекараме тази седмица разумно, за да използваме правилно възможностите на този момент. Ето какво е важно за знаете.

Пълнолунието е в знака на Козирог – земен, отговорен и силен знак, който уважава и цени семейните ценности и традиции, реализацията и проявата на талантите и знанията. Е, точно върху това е добре да се съсредоточите. Да установите нови контакти или да съживите някои стари, да погледнете по-дълбоко в себе си и вашите желания и умения. Да поразсъждавате как можете да бъдете полезни на света, хората, близките си и, разбира се – на себе си.

Моментът е добър за решаване на жилищни въпроси. Домът е важен – той ни осигурява комфорт, покрив, спокойствие и сигурност. Възможно е някои от вас да вземат решение да се преместят на друго място или да строят. Започнете да планирате днес или поне направете първата стъпка в тази посока.

Дневен хороскоп за 3 юли: Козирози, днес ще ви е трудно да вземате решения

Суперлуна е, когато естественият ни спътник е най-близо до Земята. Ето защо трябва да отключите вътрешната си светлина, за да ви се разкрие това, което ви привлича и интересува най-много. На 3 юли прекарайте целия ден в позитивно настроение. Облечете си новите дрехи и се погрижете за малките неща. Обмислете какви пречки могат да възникнат и да отровят деня ви с гняв, за да ги избегнете.

Ако е възможно, прекарайте време със семейството и приятелите. Семейните традиции и ценности са друга точка, през която навлиза енергията на доброто и магията. Или посетете родителите си, или поканете близки хора у вас. Изпечете любимия семеен десерт. Нека всички се веселят, да почувстват единство и омиротворението.

Нарастващата луна тази седмица – как ще ни се отрази?

Сега е моментът за ключови решения, за започване на нещо много важно. Всичко, което се случва, е с причина. Отнасяйте се към всичко, което се случва, със здрав разум, приемане, уважение и разбиране, пише "Списание 8". Не забравяйте да разтребите дома си. Както и да подредите мислите си.

Тази нощ не забравяйте да заредите суперлунната си вода. Просто поставете чашата на перваза на прозореца и я дръжте там до сутринта. След събуждане веднага я изпийте, мислено произнасяйки желанието или намерението си, за което копнеете.

Можете да заредите и някоя монета. Поставете сребърна монета на перваза на прозореца. След няколко дни си я приберете в портмонето или скрития джоб на чантата си.

Не се страхувайте да поискате подкрепа и сила от Луната, цялата Вселена! Не се страхувайте да вярвате в себе си и своите суперсили. Основното нещо е да се отнасяте без скептицизъм и сарказъм, но да знаете точно от какво имате нужда, да вярвате в това и да се настройвате по определен начин.

НАСА откри нова Луна

Това пълнолуние ще бъде чудесно да практикувате благодарност към всички учители в живота си: родители, приятели, колеги, бивши партньори, събития и т.н.

Приемайки опита и осъзнавайки уроците на живота с благодарност, ние отваряме пътя за по-нататъшни постижения, показваме готовността си да продължим напред и да поемем отговорност за живота си.