Денят на влюбените, който се празнува днес, обещава романтично настроение. Астрологът Марина Скади каза какви емоции ще изпитат представителите на различните зодии на този празник.
 
Овен

За Овните този празник ще бъде незабравим - ако сте необвързани, значи ще намерите начин да прекарате вечерта забавно и интересно, а ако сте във връзка, тогава ви очаква романтична изненада, която ще завърши с това, че се чувствате пълноценни спокойствие и удоволствие от прекарването на времето с партньора.

Телец

На Свети Валентин няма да изпитвате силно желание да създадете празнична атмосфера. За вас най-добрият подарък ще бъде почивка, спокойствие и гледане на любимия сериал тази вечер.

Близнаци

На този Свети Валентин ще бъдете спокойни и уверени, а също така ще усещате съблазнителни погледи и ще получавате комплименти. Следвайте интуицията си.

Рак

Раците ги очаква страстен и наситен със събития Свети Валентин. Реалността ще оправдае вашите очаквания. Също така събитията от този ден ще повлияят на бъдещите ви отношения с партньора ви.

Лъв

Ако имате сродна душа, тогава празненството ще мине добре. Но не забравяйте, че вниманието и подаръците във вашия случай трябва да бъдат еквивалентни - направете за партньора си това, което бихте искали да направи той за вас. Ако сте необвързани, тогава има възможност за романтично запознанство.

Дева

За Девата звездите обещават късмет и разширяване в сектора на отношенията, така че очаквайте добър, пълен с неочаквани изненади и открития ден.

Везни

На Свети Валентин ще изпитате нужда и желание да изразите чувства към човека, в когото сте влюбени. Събитията от този ден вероятно ще подобрят отношенията ви с партньора.

Скорпион

Може би няма да имате достатъчно свободно време, за да прекарате няколко дни извън града с партньора си, както ви се искаше. Но не се притеснявайте за това - опитайте се да хванете всичко и навсякъде по малко.

Стрелец

За семейните Стрелци празникът ще мине леко, ще се убедите в силата на чувствата към партньора. Но самотните представители на знака на този Свети Валентин ги очакват неочаквани приливи на носталгия и копнеж по миналото. Опитайте се да не се поддавате, защото това са само машинациите на атмосферата на деня.

Козирог

Този Свети Валентин вашите големи очаквания може да не се оправдаят, така че се отпуснете, не планирайте нищо и оставете всичко да върви както си върви. Скоро ще почувствате, че това е само за добро.

Водолей

Неочаквана и приятна новина, свързана с нещо дългоочаквано и недостъпно, може да стане основното събитие на този ден.

Риби

На този романтичен празник ви очаква фойерверк от емоции, но това може да доведе до напрежение в отношенията. Бъдете внимателни в общуването и внимавайте какво говорите, защото емоционалността ви може да работи срещу вас.