Честита Коледа! Вече сте се насладили на празненствата, затова вижте какво показват вашите таро карти за вас по време на празниците. 

Овен

Вашата Таро карта е: Десет жезли

До следобеда на Коледа ще сте достатъчно над всичко. Твърде много отговорности, твърде много неща за вършене. Явно сте прекалили, но внимавайте с нрава си, за да не си го изкарате на всички около вас.

Телец

Вашата Таро карта е: Трите жезъла

Ще мислите много за новата година и всички цели и решения, които може да имате. Не забравяйте обаче да се насладите на това, което е точно пред вас в момента – особено ако посещавате семейството по  празниците.

Близнаци

Вашата Таро карта  е: Висшата жрица

Очаква ви  приятна изненада. Може би някоя семейна тайна е на път да бъде разкрита, докато похапвате на коледната трапеза. Ако сте объркани относно мистерията на всичко това, вашата интуиция и инстинкт ще знаят отговора.

Рак

Вашата Таро карта  е: Крал на мечове

Дори времената да са били трудни, всичко, което е необходимо, за да почувствате топлина и удовлетворение, е да сте около всичките си любими хора. В крайна сметка семейството е всичко. Това е нещото, което ви подмладява в иначе депресиращата зима.

Лъв

Вашата Таро карта е: Кулата

Нещо голямо ще се случва. Въпреки че това не е непременно лошо, може да ви отнеме известно време, за да приемете промяната в перспектива. Така или иначе очаквайте приятни мигове през вълшебната празничност.

Дева

Вашата Таро карта  е: Крал на жезлите

Тази Коледа ще имате прилив на вдъхновение и креативност. Може да получите нещо хитро като подарък или може би член на семейството ще има идея, която просто не можете да пропуснете. Така или иначе ще завършите деня разгорещени от задоволство.

Везни

Вашата Таро карта  е: Императрицата

Доволство, това е името на играта за вас . Ще се почувствате щастливи с цялото изобилие от любов, която получавате от приятелите и семейството си. Върховно удовлетворение, ето какво означава празникът за вас.

Скорпион

Вашата Таро карта  е: Четири чаши

Мислите ви ще бъдат насочени към други неща и цялото коледно настроение няма да има онази блестяща привлекателност, която е имало, когато сте били дете. Опитайте се да направите лицето си щастливо, защото иначе изглеждате апатични. Въпреки всичко щастието ще извира от сърцата ви.

Стрелец

Вашата Таро карта  е: Умереност

Необходим  ви е баланс на емоциите през празниците. Една чашка в повече от изкушаващото питие, или две хапки в повече от ястията биха могли да ви развалят празника. Горещите страсти следва да охладнеят, меланхолията да се възвиси до точката на кипене.

Козирог

Вашата Таро карта  е: Трите чаши

Коледният дух ще бъде с вас за празника – особено ако прекарвате част от деня с приятели. Дори хората от семейството ви, с които имате проблем, не могат да пробият настроението ви през празничните дни.

Водолей

Вашата Таро карта е: Десет чаши

Докато светлините, музиката, храната и семейството са хубави, по-голямата част от удовлетворението ви ще идва отвътре. Ще се почувствате изпълнени в много аспекти от живота си, приемайки това усещане на  празника.

Риби

Вашата Таро карта  е: Рицар на чашите

Ще имате възможност да следвате сърцето си. Ако се примирите с това чувство и игнорирате гласа в главата си, който се опитва да ви разубеди, може просто да завършите празниците по-добре, отколкото сте ги започнали.

С пожелание за много празничност и щастие – Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.