Този увлекателен тест за личността е оптична илюзия, при която зрителите трябва да назоват първия елемент, който виждат в изображението. Изборът е или бяло дърво с листа, или две черни лица в профил. Тестът определя дали индивидът се отличава с логическо мислене или междуличностни умения.

Лица

Ако първо забележите лицата в илюзията, това предполага, че сте логични и разумни, особено при решаването на проблеми. Вие сте надежден човек с остър интелект. Въпреки това, понякога може да се неуверени. Притеснението за възприятията на другите може да ви попречи да изразите мислите си или да преследвате истинските си стремежи.

Вашият ум за намиране на практични и креативни решения е силен, но страхът от чувство на неудобство или да изглеждате глупави може да ви попречи да реализирате пълния си потенциал.

Дърво

Забелязването на дървото първо показва силни междуличностни умения. Имате силна способност да разбирате хората, което ви помага да избягвате тези, които не заслужават доверие, и да изградите силни, надеждни приятелства. Вашата интуиция ви насочва далеч от драмата и клюките, допринасяйки за репутацията ви на непринуден и харизматичен човек.

Това умение се е развило отчасти, защото може да ви е трудно да се доверите на другите. Миналият опит ви е накарал да бъдете предпазливи, затова ви трябва време, за да се отворите и да се сближите с хората. Имате вродена способност да откривате неправдите, като често избирате да поддържате дистанция, вместо да се конфронтирате директно с някого. Склонни сте да пазите емоциите си, за да попречите на другите да се възползват от вашата уязвимост.

Превод: GlasNews.bg