Това е един много бърз тест, който показва какъв тип човек сте. Вгледайте се в картинката. Всеки човек вижда първо различни неща. А вие какво забелязахте първо? Ето и отговорът на въпроса ви! Ако вие забелязахте първо:

1.Момичето
Вие сте:
– Чаровна
– Мистериозна
– Изобретателна

Ако първото, което сте видели на картинката е момичето, то вие сте жена със специален чар и изключително креативна натура. Във вас има една мистерия и грация, които завладяват околните. Мъжете са привлечени силно от тази магия, събуждате любопитството им.

Внимавайте обаче – много хора ви завиждат, защото винаги сте център на внимание, а много мъже биха се възползвали от наивността ви. Вие мечтаете за бляскав принц, който ще ви спаси и ще ви отведе в един романтичен свят на грижи и закрила. Обаче не се разкривате напълно никога – винаги има едно кътче, което оставяте скрито, което интригува мъжа до вас дълго време. Същевременно обожавате да творите – изкуството е в кръвта ви. Дали ще е картина, музика, интериорен дизайн – вие сте царица в създаването на нови и оригинални творби.

2. Черепа
Вие сте:
– Деликатна
– Приемаща
– Разбираща

Видяхте първо черепа? Вие сте деликатна, толерантна и емпатична. Притежавате вродена емоционална интелигентност, умеете да разбирате и да бъдете съпричастни с чуждите емоции и проблеми. Мъжете са привлечени от вашата грижовност и мъдрост. Приемате без да осъждате и без предразсъдъци. Освен това притежавате умението да преценявате честно и рационално ситуации и хора.Също така много бързо се адаптирате в непознати и трудни ситуации, учите бързо. Вие не сте жена за всеки. Честно не особено почтени хора се опитват да се възползват от доброто ви сърце. Само един благороден и интелигентен мъж може да ви оцени подобаващо и да се стреми към вашата компания. Вашето най-силно оръжие са вашата щедрост и социални умения.

3. Пейзажа с дърветата
Вие сте:
– Страстна
– Обмисляща
– Жизнерадостна

Ако първосигнално вниманието ви е било привлечено от пейзажа с белите дървета, то вие сте страстна, дръзка и дейна. Не се страхувате да рискувате, макар че поемането на риск е само привидно. Вие вече добре сте обмислили ситуацията, но знаете че понякога най-хазартното решение е най-доброто.

Мъжете инстинктивно усещат енергията ви и искат да са до вас. Вашата жизненост, чувство за хумор и оптимизъм са магнит за тях и ги оставяте без дъх. Само че понякога привличате само мъже, които не са със сериозни намерения, а с намерение само да се позабавляват с вас. Един открит мъж, с честен характер и вкус към живота ще ви направи щастлива.