Следващият месец ще бъде пълен с постижения за много зодии, но три от тях ги очакват наистина значими победи,прогнозира астрологът Марина Скади. Кои са те?

Водолей

През февруари късметът почти постоянно ще е на ваша страна. Очаква ви победа в личен план - това, към което се стремите от дълго време, най-накрая ще завърши с вашия триумф. Можете също така спокойно да поемате малки задачи, да се присъединявате към дискусии и да участвате в различни състезания - там също ще ви очакват успех и победен дух.

Близнаци

Близнаците също трябва да разчитат на успешен февруари и победи на всяка крачка. Това ще важи особено за себереализацията и работата върху себе си. Ще успеете да преодолеете мързела, лошите навици и желанието за отлагане, което съответно ще донесе успех във всичко, с което се захванете.

Лъв

Бързите победи на Лъвовете ще бъдат улеснени от техния волеви характер и желание да бъдат винаги напред. Може би ще се очаква да се състезавате в кариерна област, когато трябва да докажете своя професионализъм и компетентност на фона на колеги, в което ще се докажете по възможно най-добрия начин и ще постигнете не само признание, но и увеличение на заплатата.