Романтични срещи, „привет“ от миналото или професионални запознанства – астролозите споделиха за кои зодии важни срещи ще са щедри през следващите дни.
 
Близнаци

Както обикновено, през следващите дни Близнаците ще използват чара и харизмата си при нови срещи, но следващата среща ще бъде важна за бъдещето за представителите на този знак. Не бързайте да развивате отношения с нов познат, оставете всичко да върви едно по едно.

Лъв

Случайна и неочаквана среща с човек от миналото очаква Лъвовете през следващите дни. Това не означава, че ще бъде неприятно или безполезно, напротив, ще се радвате да видите този човек. Но не трябва да поглеждате назад след нея и да съжалявате за моментите, прекарани заедно, или да мислите за възобновяване на комуникацията - това няма да доведе до нищо.

Водолей

За Водолеите идните дни ще бъдат щедри на срещи с хора, които ще им помогнат да се придвижат нагоре по кариерната стълбица или да получат изгодни връзки в професионалната си дейност. Освен това тези срещи могат да се провеждат на най-неочаквани места и изобщо не в официална атмосфера, така че не се колебайте да опознаете хората в кафенета и паркове, това може да ви помогне.