В Мексико туристът Рамиро Наваро си правел селфи на фона на пясъчни дюни в пустинята и случайно заснел предполагаемо НЛО.  

Според мъжа той не е забелязал мистериозния обект на фона на снимката си в продължение на няколко седмици. Той направил снимката, докато посещавал дюните на Билбао в щата Коауила, Мексико.

"Преди няколко седмици посетих дюните на Билбао. И какво мислите? Видяха ме и не ме отведоха", подписа снимката си в социалните мрежи Наваро, пише Mirror.

На заден план на хоризонта се вижда предполагаем извънземен самолет.

Направих снимка на НЛО, НЛО, снимах НЛО, направих селфи, селфи, пустиня, обект в небето, социални мрежи, извънземни, НЛО в пустинятацял екран
 Снимка: Jam Press

Хората бързо започнаха да споделят предположенията си в коментарите, отбелязвайки, че това не е първият път, когато виждат този обект в небето.

„Познавам хора наблизо, които вече няколко пъти са го виждали на язовира“, пише една жена.

Това се случва, след като ловец на извънземни направи нови снимки, показващи НЛО, кръжащ над провинцията на Девън, Обединеното кралство.

Според Джон Мунер, който засне странното явление през юни, зловещите изображения показват "извънземна летяща чиния". Той сканираше небето за извънземни, когато видя мистериозен посетител над устието на река Teigne.

Джон успя да заснеме неземни явления със своя цифров фотоапарат Nikon P900.