Февруари 2022 г. започва наистина вълшебно: на 1 февруари настъпи новолунието във Водолей и китайската Нова година (Година на Тигъра), а днес - на 02.02.2022 г. започва да действа истинската магия на „двойките“.

В астрологията и нумерологията тази фигура сама по себе си носи енергията на Луната – емоционалност, възприемчивост, спонтанност и детско отношение към света. Но пет двойки е съвсем различна история.

Смята се, че две двойки, визуално обърнати една към друга, дават образ на ключ, а в нашия случай това са поне два ключа: в живота на всеки ще има ситуация на избор, сякаш има две врати, които вие може да отворите и да започнете да живеете от нулата. 

Неслучайно обаче тази дата се пада в деня след новолунието, чиято енергия ще действа още две седмици (до пълнолуние 16 февруари). Можете да вземете решение, да направите откритие за себе си, да получите променящи живота новини или да направите кармичен избор (между двама партньори, две места на пребиваване, две работни места и т.н.).

Освен това, ако съберем всички цифри на датата, получаваме числото 10 и в резултат 1+0=1. Едното е числото на Слънцето, което показва важността на вътрешното ядро ​​и развитието на решителност, отговорност и характер. Ключовата фраза на фигурата е „Мога да го направя“. Затова именно на 2 февруари е важно да напишете какво искате и какви са основните ви цели в живота (поне за тази година).

В идеалния случай трябва да вземете лист хартия и да запишете всички желания точка по точка. Бъдете честни, защото на 02.02.2022 г. Вселената ни чува както никога досега, така че мечтите трябва да са искрени и да идват от сърце. Не мислете за другите, само за себе си, защото единицата ви напомня за важността на вас като личност.

Между другото, желанията трябва да се пишат на ръка, защото само тази опция „фиксира“ нашите мечти в невронните мрежи на нашия мозък. Така че ще направите този списък в подсъзнанието и ще бъде по-лесно да стигнете до целите си.