Специално за читателите на GlasNews.bg селектирахме най-интересните и забавни великденски снимки на звездите от Инстаграм. 

Особено активни са родните звезди в социалните мрежи в деня, в който християните честват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос. Докато едни отмарят на популярни дестинации, други се радват на споделени семейни моменти в компанията на най-близките си. И тази година популярните лица си "мериха" яйцата и козунаците... Вижте сами: 

Поп фолк певицата Бони посрещна Великден с трапеза от кифлички, козунак, боядисани яйца... и куче, което вероятно е нетърпеливо да вкуси нещо от приготовленията.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BONI (@boni_official_star)


Синът на Даниел Петканов и моделката Алекс Богданска умили мрежата. В своя личен профил, който е управляван от неговите родители, момченцето ни споделя, че за първи път е "бил на огънче за Великден". Дни преди това, Габи показа как боядисват яйца в детската градина.




Моделът, водеща и PR мениджър Гери Дончева публикува колаж. С него тя сравнява яйцата си от този Великден с тези от празника през 2020 година. Ние лично харесахме яйчицата й от преди две години.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Geri Doncheva (@geridoncheva)


Естрадната легенда Орлин Горанов сложи ръкавиците и собственръчно нашари яйцата. Той пожела на феновете си много любов и сбъднати мечти. В предишна публикация пък ни споделя, че е усъвършенствал рецепта за домашни козунаци.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Orlyn Goranov (@orlyngoranov)


Огън момичето Камелия също показа боядисаните си яйца в актуалната платформа за споделяне на видеа TikTok. Вижте: 

@kamelia.tiktok

 

♬ original sound - Kamelia


Манекенката Славена Вътова също е готова за Великден. "Винаги боядисваме яйцата по традиционния начин. Тази година експериментирахме и добавихме и нов.", пише Вътова в Инстаграм.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @slavena_vatova


Плеймейтката Ася Капчикова сподели, че се е постарала този Великден яйцата да бъдат една идея по-интересни, заради дечицата й. "Обичам Великден и боядисването на яйцата, мога да го правя с часове. Обичам да творя в цветове. Мисля, че се получи страхотно.", похвали се тя.



Коафьорът на звездите - Ивайло Колев заложи на домашен традиционен уют.




Антония Петрова-Батинкова посрещна Възкресение Христово на Малдивите. "Здраве и благоденствие от семейство Батинкови и слънчеви Малдиви! Нека бъдем благословени!", написа "Мис България 2009" в социалните мрежи и сподели редица фотоси от райското кътче.


Певицата Гери-Никол се похвали с ръчно изработени козунаци.



Фитнес моделът Биляна Йотовска и тази година се развихри в кухнята. С дъщеря си Никол и своя съпруг - културистът Димитър Димитров, боядисаха яйцата и спретнаха домашен козунак.


Споделете ни в коментарите как прекарвате вие празника!