Баба Ванга става известна благодарение на дарбата си да гадае. Тя е известна с предсказването на някои от най-ужасните събития в новата история, включително атентатите от 11 септември и трагедията с подводницата Курск. Всъщност Ванга е предсказала и собствената си смърт.

И сега, 26 години след смъртта ѝ, се появиха прогнозите на Вангелия Пъндева Гущерова за 2023 г., които са меко казано ужасяващи.

Баба Ванга предсказва мрачно и разрушено бъдеще за следващите 12 месеца. Ужасяващите прогнози са свързани с промяна в орбитата на Земята, която може да бъде причинена от ядрен срив. Предсказанието на Баба Ванга за 2023 г. включва и някои странни научни изобретения, едно от които е появата на лабораторни деца.

Освен това прогнозира атака на извънземни както и слънчево цунами.

Според съобщения в медиите нейните прогнози са, че родителите ще могат да определят цвета на кожата и други физически характеристики на бебетата, създадени в лабораториите. Ако това се окаже вярно, традиционният начин на раждане от хората може да приключи напълно.

Друго страшно предсказание на Баба Ванга през 1993 г. е, че СССР ще се възроди през първата четвърт на 21 век, което ни дава още три години, за да станем свидетели дали то ще се окаже вярно. Въпреки това, сегашната геополитическа ситуация с Русия, която почти безспорно навлиза в Украйна, прави възраждането на СССР, под една или друга форма, възможен сценарий.

Превод: GlasNews.bg