Квази любовна магия е вид негативна манипулация като акт на принуда на всякакво ниво. Принуждаването на някой да стане наш любовник или любовница  с помощта на квази любовни магии и заклинания е често срещан пример из нашите ширини.

Квази любовната магия е инвазия. Квази любовната магия е посегателство спрямо свободната човешка воля, същата е удар в гръб на съответното лице, което няма представа или желание да се свърже с персоната, която поръчва квази любовна магия. Подобни заклинания, ритуали, проклятия и негативно използване на символи за събиране на двойки, било то разделени или не,  могат да предизвикат буря.

Активацията на една такава окултна услуга - любовна магия, е зараза, в същата се отключват енергийни паразити, които нанасят огромна вреда.

Посланията отправени за добро, да се съберат две творения понякога е благородно. Такива сходни поведения се наричат прикрепвания и включват природните елементали. Те обикновено не са лоши, но са попаднали на неподходящо място и създават хаос. За това ги определям като квази любовна магия, сиреч "мними, лъжливи, неистински".

Квази любовна магия и Психичните атаки

Психичните атаки много приличат на физическите нападения, но се случват на други измерения. Енергийните атаки могат да се дължат на негативно извънземно вмешателство или да идват от земни източници. Психичните атаки при квази любовната магия увреждат душевното ядро на много нива и могат да се пренасят от миналите и в бъдещите животи.

Последният пример за негативно вмешателство е негативната енергия на масовото съзнание. Всички ние сме продукт на религиозните и философските вярвания на тази планета, както и на убежденията, в които са възпитали обществото и семейството ни.  Ако знаете, че нещо е погрешно, няма нужда да го възприемате, но обикновено ние не се замисляме над повечето убеждения на масовото съзнание. Те са факт и на човек дори не му хрумва да се замисли над тях.

Само че е време много от тези убеждения да се преразгледат и променят. Променяйки собственото си отношение към тях, ние ги променяте във нашата мисловна мрежа, вследствие на което променяте мисленето и кармата си. По този начин ние променяме и частица от земната мрежа, масовото съзнание на планетата.

Последствията от квази любовната магия

Последствията са апокалиптични. Независимо дали дадена магия е бяла, черна или червена, тя е нищо повече от негативно вмешателство - квази. Често подвеждани от различни примамливи предложения за събиране на разделени двойки, хората се спускат отчайващо към тази стръв, без да си дават сметка, че това води най-често до ефект на бумерангът. Може би ще попитате - Защо? Обяснението е просто, всеки човек има право на свободна воля и когато има намеса без знанието както и съгласие от негова страна, това се нарича негативно вмешателство.

Последствията могат да се проявят върху децата като аутизъм, полиомиелитът, множествена склероза и прочие, и прочие. Още по тревожно е, когато една такава квази любовна магия тръгне по родословието, тогава вече се стига и до кармично обременяване. Да, може да се хармонизират взаимоотношенията, ала нищо повече от това. Квази любовната магия е в разрез с вселенските закони..

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.