Астролозите посочиха три знака от Зодиака, на които месец май обещава романтично настроение, нови емоции и вълнуващи събития на любовния фронт.

Козирог

Следващия месец Козирозите ще се потопят с главата напред в романтичен водовъртеж. През май 2023 г. те ще започнат нов период в личния си живот. Необвързаните Козирози може да имат романтична среща, а ако имате партньор е възможен нов етап в отношенията. Може би сте измъчвани от някакъв избор, но трябва да слушате само сърцето си, а не съветите на приятели. Бъдете честни с партньора си и веднага споделете с него всичко, което ви притеснява - броят на конфликтите и недоразуменията ще намалее и ще почувствате това, което се нарича щастие в любовта.

Риби

Рибите през май имат голям шанс да срещнат интересен човек, който ще промени живота им към по-добро. Семейните Риби ще почувстват прилив на романтично настроение във връзка, която вече е загубила малко страст. Понякога няма да е лесно, може да възникнат трудни разговори и ситуации, но те само ще помогнат за укрепване на съюза. Най-после Рибите ще могат да затворят всички неразрешени проблеми с партньора си и да се насладят на връзката без никакви резерви.

Лъв

Нови романтични преживявания очакват Лъвовете през май – следващият месец ще е щедър на ефектни ухажвания, любовни приключения и луксозни срещи. Чаровни и секси Лъвове ще завладеят сърцата на другите и ще флиртуват свободно. Не е сигурно, че флиртовете ще прераснат в нещо сериозно, но поне ще донесат доза удоволствие и ще повдигнат настроението. На семейните представители на този знак се препоръчва да организират съвместно пътуване или някаква съвместна дейност.

Превод: GlasNews.bgСнимка: iStock