Това, което търсят Джиновете /Духовете/, е нашата енергия, която е много по-мека и топла, отколкото тяхната. Тяхното присъствие е „събитие“, което се случва по време на наши силни емоции. Както знаем емоциите излъчват енергия. Джиновете отговарят на 100% на това, което сме ние и което показваме като вътрешно състояние.

Джинът следва  да има желание да го направи. Когато се споменава, че джиновете могат да приемат физическа форма, това означава толкова физическа, колкото е физическата форма при хората.  Духовете не обладават, за да постигнат  някаква си форма човешка, те просто го правят. Често се случва джиновете  сами да се "материализират" и да се движат сред хора,  дори и в градска среда.

В такива случаи са трудно разпознаваеми.  Тяхното поведение е сходно с това на хората, но  стоят абсолютно неподвижно на едно място и понякога са неадекватно облечени спрямо дадената страна и култура. Разбира се, има много на брой хора, които се държат така. Затова, за да ги различи, човек трябва да има достатъчно добър усет към енергията на джиновете.

Според  древни апокрифи, времето за джиновете не тече както за нас - хората (линейно време),  тяхното време се измерва с това на пространственото време.  Джиновете са съществували много преди нашата Земя и ще съществуват много след като тя стане негодна за живот (останки от нелепото човешко мислене). Духовете са видели всичко, което се е случило и ще се случи междувременно, затова могат да „кажат“ и „покажат“ много неща.

В случай, че някой прави зловредни магии, то един джин би могъл да развали въпросното влияние. Разбира се и преди всичко, ако е подставен под контрол.  Джинът следва  да има желание да го направи. Но в края на краищата всичко това не е просто някаква бизнес-сделка. Джиновете могат да ти бъдат и един вид приятели. Но заиграването с тях е ужасяващо опасно.

Има хора, които призовават джинове или духове - така наречените медиуми. Ала малцина са онези, които могат да владеят хаоса, защото и в хаоса има ред. Призоваването на джинове може да предизвика след подобен окултен сеанс  халюцинации наподобяващи вземането на наркотик.  Остава едно опияняващо усещане на блаженство - усещане, от което ви идва да викате от радост и ефектът от това може да продължи с дни, дори и повече.

Това е заради енергията на джиновете. В началото тази енергия може да изглежда неописуемо изкуствена, но след като свикне с нея, се превръща в един приятен, уютен "хлад". Във всички случаи обаче е "тежка" и действа хипнотизиращо и опияняващо, че на човек му се иска просто да се отдаде на самодоволство, все едно е поел някакъв наркотик.

Посягането към наркотици не се дължи само да опиташ, заради приятели или да се пренесеш в други светове бягайки от реалността. Напротив, тази хипнотизираща енергия е една от най-често срещаните  матрици за умишлено имплантиране на джинове в дадена личност.

In vino veritas-популярен латински израз, който се употребява в смисъл, че когато човек се напие си разкрива душата. Пълният израз е „In vino veritas, in aqua sanitas" - Във виното е истината, във водата е здравето, иначе смисълът е - Виното разкрива истината. Същото се отнася и до наркотиците.  Колкото повече информация се изчерпва от вас, толкова по- добре е за вашите „доброжелатели“.

Източването на Истината е енергия, наречена информация. "Джиновете ли използват архетипите в твоето подсъзнание или архетипите всъщност са Джинове?"

В публикацията са използвани фрагменти от magicgatebg.com.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.