Баща на 48 деца и още 10-11, които са напът да се родят, не може да открие истинската любов. Причината е, че повечето жени, с които се среща, губят интерес, когато Кайл Горди им каже, че е донор на семенна течност.

31-годишният американец споделя, че обича да дава на другите. А според него един от най-добрия начин да дарява, е като помага на двойки с репродуктивни проблеми, самотни майки и лесбийки да имат деца.

Той разпространява своите услуги през социалните мрежи, а така заобикаля банките, в които донорите са анонимни и бъдещите родители не зная абсолютно нищо за човека, чиите гени ще носи наследникът им.

За своята помощ Кайл не взема пари.

Той обяснява, че досега е помогнал на 48 майки да имат бебета за последните 8 години, но това е провалило интимния му живот.

“Не съм бил във връзка от 10 години. Казвам на жените предварително какво правя, а след това те не се интересуват от мен”, разкрива Кайл.

Той описва и реакцията на момичетата, с които е контактувал.

“Разбирам, че помагаш на жени, но не искам някой, който има деца от друга”, казва Кайл.

Всичко започнало с еднополова двойка, която познавала младия американец. Те искали да имат деца, но имали съмнения към банките за сперма, защото не знаели кой ще бъде бащата.

Той се съгласил да им помогне, а само две седмици след това една от жените забременяла.

Скоро след това още дами започнали да търсят помощта му, а той се съгласил. Днес мъжът регулярно си прави различни тестове, за да е сигурен, че е здрав. Той отделя и специални грижи на храненето си и на начина си на живот, за да поддържа спермата си в възможно най-добро състояние.

По-всяка вероятност Кайл ще продължи своята помощ, но дали ще намери любовта?

Превод: GlasNews.bg