Интернет потребителите се опитват да намерят разумно обяснение за мистериозен феномен. В мрежата се появи видео на жител на САЩ, който успя да заснеме с камерата си изключително странен небесен феномен.

И така, на 25 юли тази година той забелязва близо до Луната няколко странни обекта, които се нареждат около небесния спътник под формата на „клин“. Самият автор ги нарича „флотът на НЛО“ и отбелязва, че всички те са ясно видими на фона на диска на планетата.

След като в мрежата се появи кратко видео, потребителите започнаха да създават версии, което предизвика този феномен.

Сред коментаторите е известният уфолог от Тайван Скот Уоринг. Според експерта видеото е невероятно. Уоринг предположи, че групата НЛО не е толкова близо до Луната, колкото изглежда във видеото, но самият факт на "триъгълното" разположение на НЛО говори за желанието на техните собственици да кажат нещо на земляните.

Вероятно искат да ни предупредят за нещо, смята уфологът.

Авторът на видеото, което предизвика вълнение сред заинтересованите последователи, заяви, че не е искал да го публикува в интернет, като предполага какъв ефект може да предизвика. "Но тогава реших, че хората трябва да са наясно какво се случва", обяснява той.

Вероятно ще успеят да намерят обяснение за това, което самият той не е в състояние да интерпретира, реши американецът.