Британската жителка Мария Гарсия се среща с бъдещия си партньор в живота Том Маккейб през 2009 г. Бурна любов и само след девет месеца те вдигат сватба.

Историята е разказана от The Sun. Прави впечатление, че точно преди началото на церемонията младоженецът изчезва. Булката си помислила, че той е променил решението си, но в последния момент Том нахлул в сватбената зала с думите „Просто трябваше да ти донеса цветя“.

И така церемонията се състояла. След седем години брак жената разбира, че тя е втората му съпруга. Измамата била разкрита случайно, когато Мария помогнала на Том да поправи мобилния си телефон и се позагледала в него.

Оказва се, че Том е не само вече женен, но и баща на 23-годишна дъщеря, за което Мария научава от другата му съпруга, на която тя написала във Facebook. „Ако се е оженил за вас, значи е двуженец, тъй като не сме разведени“, отговорила жената.

След това Мария разбира, че Том се е оженил за нея заради парите - по време на брака тя нап равила големи дългове заради съпруга си. Скоро Мария отмени брака си с Том, който беше обвинен в двуженство и измама.

Сега го грозят 7 години затвор...