2023 г. ще премине под символа на Черния воден заек, цветовете му са черно и всички нюанси на синьото, но червеното и златното не губят позиции.

Нали знаете старата поговорка, която гласи, че това как ще прекарате новогодишната нощ определя как ще прекарате остатъка от следващата година? Ако последните няколко години ни научиха на нещо, то е, че са глупости. Затова ще преработим старата поговорка по нов начин: нека вашият новогодишен маникюр бъде ярък, креативен и звезден - и нека всичко това ви придружава през следващата година.

2023 е годината на Черния воден заек. Заекът е знак на Водата, затова основните му цветове са черно и тъмносиньо. Но също така сред късметлийските цветове на 2023 са синьо, златно, червено и зелено, както и нежно розово и перлено бяло. Накратко, има място за творчество.

Но според последните тенденции на мода е стилният и минималистичен маникюр. Малките декорации по ноктите са добре дошли, блясъкът и луксът са в тенденцията.

Дори ако планирате да празнувате Нова година в пижама и със семейството си, шик празничен маникюр няма да навреди. В края на краищата, той перфектно повдига настроението. Фокус събра най-креативните дизайни за новогодишния маникюр. Топ 3 идеи, сред които определено ще харесате нещо.

Златен маникюр

Златото винаги е елегантно и луксозно. И ако го комбинирате с черно, получавате оригинален дизайн в стила на символа на годината. Но има много възможности: златисти щрихи или люспи, грациозно сако с блестящи златни акценти или фини златни рисунки. Перфектната традиционна комбинация от червени и златни детайли.

Можете също да комбинирате златно с наситено синьо, друг нюанс на черния воден заек.

С една дума, ако искате ноктите ви да изглеждат като най-елегантната коледна украса, изберете златист маникюр.

Маникюр със скъпоценни камъни

Най-добрият начин да се заредите с коледно настроение е да изберете дизайн с декорации за вашия маникюр. Малки звезди, полумесеци, кристали са традиционна новогодишна тенденция. Но можете да използвате други символи на Нова година - джинджифилови човечета или украса за коледно дърво.

 
 

Въпреки че такъв маникюр не е много практичен, той изглежда много елегантен и очарователен. Ако можете да украсите коледно дърво, тогава защо да не украсите собствените си нокти?

Маникюр с новогодишни рисунки

Традиционният новогодишен маникюр включва и празничен дизайн на ноктите. Очарователни рисунки, изобразяващи подаръци, снежни човеци, бонбони, коледни елхи и всичко, което ви хрумне, когато кажете думите „Нова година“ и „Коледа“.

Може да бъде забавен и прекрасен маникюр, при който всеки нокът е декориран в различен стил, или може да бъде елегантен минималистичен маникюр с малки очарователни дизайни, които подсказват, че сте готови за празниците.

 

С една дума, дизайнът и изборът на модели зависи само от вашите лични предпочитания.

Превод: GlasNews