Малките деца често ни забавляват с това, което говорят или правят, но някои малчугани са изправили косите на своите родители и близки от страх само с няколко думи.

Ето и най-зловещите истории, които деца са споделяли със своите родители.

"Преди две години разглеждах годишника си от основното училище с 5-годишната си братовчедка. Когато гледахме страницата с второкласниците, тя посочи снимка на момченце и каза: Той изглежда точно като Никълъс! Когато я попитах кой е Никълъс, тя просто отвърна Момчето в гардероба ми и продължи да прелиства албума. Едва не умрях."-споделя жена.

"Наглеждах 5-годишния Джак, който ми каза, че мъж на име Джейкъб, облечен като дървосекач, седи до мен на дивана. Явно е видял шока на лицето ми, защото добави: Спокойно, той няма ръце", пише Reddit.

"Малкият ми племенник разказваше за жената, която идвала нощем в стаята му. Казваше, че е облечена с червена рокля, че се казва Франи и че му пее... и че се носи над земята."-разказва ужасена възрастна дама.

"Една вечер наглеждах децата на приятели. Най-малкото (около петгодишно) нарисува жена, висяща от тавана, погледна ме и рече: Тя ми каза да я нарисувам. Идва за теб. Скрий се.", спомня си разтревожена майка.

"Преди няколко години слагах дъщеричката на моя приятелка да си легне вечерта. Детето беше около 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото. Попита ме защо трябва да спи и аз й отговорих: Защото е късно и за малките момиченца е време да си починат добре. Тогава тя посочи към нищото в другия край на стаята и попита: Ами онова момиченце?"-разкрива шокирана дама.

"Според четиригодишното съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено много дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря."-недоумява тинейджърка.