Зодиакален камък, който е единствен за определен зодиакален знак, просто е илюзия. Уважаеми читателю, не съществува само един камък за даден зодиакален знак, има група от естествени камъни индивидуално схематизирана. Всяко творение носи своята неповторима идентичност  като знак от Твореца, ДНК и пръстовите отпечатъци.

Всеки човек има своята лична Карма и Съдба, също така през съзнателният си живот творението живее с неотлъчните му ангажименти- здраве, работа, учение, семейство, колеги, приятели, реализация  и още. Така и се подреждат съответните зодиакални камъни.

Подредба на съответните зодиакални камъни както следва:

Кармичен камък;

Съдбовен камък;

Камък за здравословното състояние;

Камък за благоденствие - работа;

Камък на личното обкръжение;

Камък на служебното обкръжение;

Камък на реализацията;

*От трети до седми камък включително, се наричат орбитални камъни.

Да приемем, че лицето Х е родено на 10.03.1978 година, в 19:04:47 часът, кръвна група А+. Лицето Y е родено на същата дата, но 19:10:25 часът, същата кръвна група. И двамата са родени под един и същи зодиакален знак - Риби. Къде е разликата?

Времето се измерва в години, месеци, седмици, часове, минути, секунди и градуси. При покачването дори и на един градус се изменя  космическата крива. Именно в това е разликата. В случай, че приемем лицето Х да е в спектъра на „Риби“  и неговия камък е Аквамарин, то при Y камъкът ще бъде Топаз.

От модна тенденция „Зодиакален камък“ се превърна в масова  психоза… Затова, ако желаете да научите кои са вашите зодиакални камъни, трябва да се обърнете към специалист. 

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.