Тези зодии може да са  по-критични към себе си, да не се ценят достатъчно. И да се ядосват, когато не знаят нещо. Когато са в компания с интелигентни хора, те се чувстват неадекватни и некомпетентни. Искат да знаят и разбират от всичко, което е невъзможно. Ето кои са те:

Рак

Раците премислят нещата прекалено много. Те проверяват едно нещо по няколко пъти, не искат да пропускат нищо. Постоянно се страхуват, че могат да направят грешка и не могат да те отпуснат. Вечно са на ръба, натъжават се, когато сами не са се сетили за нещо или не знаят нещо, което околните знаят. Имат ниско самочувствие и често се самосъжаляват.

Стрелец

На пръв поглед Стрелците изглеждат много уверени в себе си, тъй като са весели, общителни, душата на компанията, пътуват много и се отдават на приключения. Но, макар и тайно, те страдат от комплекси и имат ниска оценка за себе си. Когато слушат другите да говорят за нещо, от което не разбират - депресират се. Не са уверени в способностите си и понякога се чувстват незначими.

Риби

Много чувствителни зодии, които приемат тежко и емоционално загубите и провалите, пише teenproblem.bg Рибите са различни от повечето хора - по-уязвими, по-големи мечтатели, с богато въображение, по-наивни. Затова, често не се чувстват на място и им е трудно да повярват в себе си и силата си. Смятат, че не могат да се впишат, защото им липсват определени качества и знания.