41-годишната американска певица Бритни Спиърс спи с нож под леглото. Page Six пише за това.

Бритни Спиърс е "обсебена от ножовете" - и дори спи с един под леглото си, твърди нов документален филм.

Основателят на TMZ Харви Левин казва във филма "Бритни Спиърс: Цената на свободата", че звездата живее "в смъртен страх", че някой ще влезе в дома й посред нощ, "да я завърже за количка и да я откара в психиатрично отделение."

Източник на изданието казва, че Спиърс, която беше хоспитализирана два пъти през 2008 г. и предадена против волята си в психиатрична институция през 2019 г., е „в постоянен страх“ да не бъде „хоспитализирана отново“.

Изпълнителният продуцент на TMZ също каза в специалното телевизионно предаване, че служителите на Спиърс са били „посъветвани“ да „държат ножовете далеч“ от нея, след като нейното 13-годишно „робство“ приключи.

Зловещо ВИДЕО с Бритни Спиърс изплаши феновете: сигурни са, че певицата е мъртва

Снимка: Getty Images

Сестрата на Бритни - Джейми Лин Спиърс, описва няколко случки, когато Бритни се е държала неадекватно. По-специално, момичето каза, че певицата я е нападнала с нож. В книгата си Джейми Лин Спиърс описва по-голямата си сестра като „чудат“ човек, който страда от „параноя“. Авторката на откровените мемоари твърди още, че тийнейджърските ѝ години са преминали в криене на „лудориите“ на звездата от обществеността.

Според сестрата на Бритни, певицата веднъж ги заключила в стая, когато Джейми била на 12 и насочила нож към нея. Твърди се, че Бритни е била под влиянието на „вещества“. 

„Джейми Лин, вие стигнахте до съвсем ново ниво на подлост. Никога не съм насочвала нож към теб и никога не бих си помислила да направя подобно нещо“, това написа преди известно време Бритни Спиърс.

„Сега разбирам, че само истинска „измет“ може да измисли такива неща за някого. Всъщност не разбирам защо си измисляш това, защото, честно казано, изобщо не ти прилича“, продължи попзвездата.

Феновете на Бритни Спиърс повикаха полиция в дома й! Защо?

Превод: GlasNews.bg