След отпуска си по майчинство, поп фолк звездата се завърна ударно с нова песен.

Джена представи летния си сингъл, който носи носи заглавието "Пияни нощи". Именно това е песента, която певицата избра за своето завръщане на музикалната сцена след краткото отсъствие поради втората си бременност и раждането на малката Цветея.

"Новата ми песен вече е факт и съм много щастлива,че я усетихте! Благодаря ви за прекрасните думи и любов към мен.Ще се старая винаги да покривам очакванията ви към мен и моята музика.", написа изпълнителката в официалната си Фейсбук страница часове след премиерата. Тя не пропусна да благодари и на екипа, работил по реализацията на "Пияни нощи".

Музикалното лятно предложение определено се хареса на меломаните и те не скриха своето одобрение към мелодията и видеоклипа. "Е това е, най-накрая. Песента и клипа гърмят! Поздравления за Джена! Това е найния стил и се надявам да се придържа и в бъдеще към него!", "Една от певиците,които харесвам и могат да пеят.Всичко,което излезе от Джена се превръща в хит по-това се познава таланта и успеха.", "И за секунда дори не съм се съмнявал, че песента ще бъде на много високо ниво.", гласят част от коментарите на феновете.

Още утре вечер "Пияни нощи" ще получи и своята live-премиера. До края на седмицата Джена всеки ден има клубни срещи със своите почитатели по Черноморието. На 13-ти тя ще пее в Созопол, на 15-ти – в Слънчев бряг, на 16-ти – в Бургас, а на 17-ти в неделя е гост на партито в Китен и Приморско. Всеки, който иска да чуе на живо новата песен на Джена е добре дошъл, а певицата обещава пълни с емоции "Пияни нощи" на всички.