Емилия и Галин зарадваха феновете си с ново музикално предложение.

Актуалните изпълнители направиха премиера на сингъл, зареден с много лятно настроение. Парчето носи заглавието "Ела, Хабиби" и се появи в официалния YouTube канал на музикалния лейбъл Alpha Music.

"Ела, Хабиби" е второто дуетно парче на Емилия и Галин и определено се очертава като един от хитовете на лято 2023 г. Миналата година изпълнителите представиха сингъла "Алкохол". Само за няколко часа от премиерата си видеото към новата им песен е регистрирало над 300 хиляди гледания.

Видеото към песента е заснето в луксозна вила край Созопол. То се осъществява със съдействието на козметичната компания Christian of Roma и един от брандовете им - Cotril.

"Подаряваме ви една лятна емоция, едно уникално лятно свежо парче, за което работихме като луди. Флиртувайте, обичайте, танцувайте и се сещайте за нас. Яко лято ви желаем, аз и целият екип", така певицата презентира дуетното парче.

Тя очарова с перфектна визия, а Галин разтапя женските сърца с тялото си. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от E M I L I A ???????????????? (@emilia.online)

Музиката на "Ела, Хабиби" е дело на Irkenc Hyka, текстът е написан от Николай Гурманов и Анастасия Мавродиева, аранжиментът пък е на Никола Томов.

"Имам тази песен от толкова много време и не ви я представях, защото сякаш все нещо липсваше. Дълго се чудих какво е и после разбрах. Липсвала е... Емилия. Вече всичко е на мястото си. Представям ви "Ела, Хабиби". Нека е специално за "най-добрите в любовта", специално за вашите летни партита и специално за всички, които очакваха да се съберем отново в песен с невероятната Емилия. Обичам ви и нека лятото започне сега", написа Галин в профила си в Инстаграм.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Galin???? (@galin_music)

За ефектното видео, Емилия и Галин се доверяват на режисьора Виктор Антонов-Рик.