38-годишният певец Теему Кейстери, който под псевдонима Windows95man представи Финландия на конкурса за песен на Евровизия 2024 в Малмьо, Швеция, с песента „No Rules!“, успя да впечатли публиката. Вярно, не става дума толкова за вокалите, колкото за външния му вид.

Той излезе на сцената на Малмьо Арена с шапка, изрязана тениска и разголени прашки, които не се виждаха отдалеч. Певецът отдалеч създаваше впечатлението, че е гол от кръста надолу, а опитите му да прикрие голотата си, сякаш случайно, още повече разпалваха въображението на публиката. По някое време къси панталони се спуснаха отгоре и след секунди Кейстери танцуваше по-облечен, пускайки фойерверки.

Windows95man, Евровизия 2024, голям финалЦял екран
Финландският певец се чувстваше доста комфортно в тази визия Снимка: windows95man/instagram

Това облекло предизвика вълна от дискусии и критики в социалните мрежи.

„Хаотично, единственото, което остана на Евровизия“, „Няма правила на Евровизия 2024“, „Евровизия беше убита тази година...“, „Не разбирам този вид хумор“, „Извинете?! той наистина гол на шоуто?! Какво става", "Кой позволи на Финландия да пусне полугол мъж на сцената?", "Финландия??? Моля, кажете ми, че този човек не е гол?" - написаха в коментарите десетки възмутени.

Самият Windows95man, който в крайна сметка зае 19-то място, е доволен от номера си.

„Синът ми, всички млади хора и всички баби, мисля, че много харесват шоуто ми и... децата и старите хора вече не се интересуват от това, както и на мен не ми пука за това. Това, че виждате малко от задника ми, не е кой знае какво... наистина не е лесно винаги да бъда себе си", каза той преди представлението.

„Това е просто разказване на история без правила, което е мотото в моето изкуство, с което се занимавам повече от 10 години", каза скандалният изпълнител.