Вокалът на Backstreet Boys Ник Картър отново е обвинен в изнасилване и сексуален тормоз. Този път обвиненията бяха отправени от певицата Мелиса Шуман, като отбеляза, че Ник я е принудил да прави секс с него. 

Според нея това се е случило през 2002 г. в Санта Моника, пише TMZ. Тогава тя е на 18 години, а Ник Картър - на 22 години. В делото тя твърди, че той насила й е правил орален секс и я е принуждавал да прави същото с него.

Шуман, която тогава е част от Дрийм, също твърди, че първият й сексуален опит е бил с Картър, въпреки факта, че е искала да запази девствеността си преди брака.

Мелиса Шуман, Мечта, Ник Картър, Изнасилванецял екран
Мелиса Шуман като част от Dream Снимка: Instagram Мелиса Шуман

Певицата и преди е водила дело, това е било преди повече от пет години, но районната прокуратура е отказала да образува наказателно дело, тъй като е изтекла давността.

Завеждайки ново дело, момичето се позовава на нов законопроект в Калифорния, който премахва давността за граждански дела.

Адвокатът на Ник Картър, Лиана К. Вакаяма, твърди, че твърденията на Шуман са неоснователни.

Мелиса Шуман, Мечта, Ник Картър, Изнасилванецял екран
Мелиса Шуман

„Мелиса Шуман разпространява тази история в продължение на много години, но нейното твърдение беше невярно, когато го направи за първи път през 2017 г., и остава невярно. Съдия в Невада наскоро постанови, след преглед на обширните доказателства, които изложихме, че Ник Картър има сериозни основания да заведе дело срещу г-жа Шуман за заговор за нараняване, клевета и изнудване за пари от Ник, неговите приятели и семейството му."

Лиана каза още, че делото на Мелиса Шуман е причинило на Ник Картър „неизмерима болка и страдание“.

Ник отхвърли всички нейни обвинения и ефективно съди Шуман, твърдейки, че тя се е опитвала да го изнудва за пари от години. Това дело беше част от продължаващото му дело срещу Шанън Рут, която също обвини Картър в сексуално насилие в туристическия автобус.

През декември 2022 г. Шанън Рут, която има аутизъм и церебрална парализа, и нейните адвокати проведоха пресконференция, на която тя обвини Картър в изнасилване, когато е била на 17 години. Според нея това се е случило в туристически автобус през 2001 година.

Ник Картър твърди, че е невинен, като твърди, че изявлението е "юридически необосновано и напълно невярно".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

The Backstreet Boys издават дебютния си албум през 1996 г. Общо са продадени повече от 130 милиона записа. Групата все още е на турне.

През 2000 г. Ник Картър е обявен за един от „50-те най-красиви хора на планетата“ от списание People и е обявен за „Най-сексапилният мъж на света“ от списание CosmoGirl през 2002 г.

Той излизаше с Парис Хилтън и Манди Мур. Той е женен за актрисата и фитнес експерт Лорън Кит от 12 април 2014 г. Двойката има три деца.

По-малкият брат на Ник Картър, Арън Картър, почина миналата година. Дълго време страдаше от наркотична зависимост и беше в рехабилитационни центрове.

Превод: GlasNews