От Tik-Tok звезда до изпълнител в "Пайнер".

Моан (Móan) - това е новото лице в поп-фолка, но той е добре познат за тийнейджърите от социалната мрежа Tik-Tok. Роден е на 21 юли 1999 година, зодия Рак. Първоначалният му интерес е насочен към спорта и по-точно – футбола. Десет години е бил нападател в местен футболен отбор. Междувременно октрива и любовта си към музиката и пеенето. Според музикалните му продуценти, той работи упорито и развива и този свой талант. Насърчаван от приятели често пее и така бързо се превръща в душата на компанията, където и да отиде. Móan осъзнава, че музиката е огромна негова страст и тя бързо заема първо място сред приоритетите му.

През последната година 22-годишният Момчил Петров от Севлиево, стана хит в Tik-Tok и Instagram с имитации на изпълненията на родни и световни певци - прави много липсинг видеа под звуците на хитове на Денис. Така е забелязан и от продуцентите си в "Пайнер", които споделят, че е спечелил вниманието им с кадифения си тембър, глас, носещ въздействаща емоция, а също и с неотразима визия.... Визия, която обаче много наподобява на тази на покойния Денис Теофиков. Действително - мимики, жестове, пози, визия - Моан и Денис са като две капки вода. Този факт обаче подразни музикалните фенове, които порицаха тепърва изгряващата звезда. 

Бледо копие на Теофиков - така меломаните определят Моан. "Само нелепи и несполучливи имитации на нашия Денис! Има за какво да искат да са като него, той беше и винаги ще е най-големият!", гласи коментар в социалната мрежа.

Музикалният дебют на Момчил или по-скоро визията, с която той е представен, разгневи и PR-ката на изпълнителя Силвестър Матеев-Силвър, видя GlasNews.bg. Евгения Костова бе изключително близка с покойния Денис Теофиков. По думите й, Моан ще си навлече негативизмът на феновете и ще стане за смях. 

Костова се обърна към музикалните компании и по-точно към "Пайнер" с думите: 

"Представяйки на не чак толкова широката аудитория в страната нов кадър, който видиш ли ти е феномен, явление и едва ли не световна сензация, то поне се стремете да не бъде копие на някой друг. Представяйки ново лице на музикалната сцена, заедно с него изградете стилът му (визия, звучене). Не е нужно той да се опитва да бъде бледо копие на някой друг. Защото още преди да е “пробил” ще си навлече негативизмът на феновете и ще стане за смях, както и ще стане сега. Стига вече сте се опитвали да изкарвате някакви перковци, които да приличат на Денис. Не могат. Не можете. Няма. Няма и да има втори, като него. Може да дойде някой по-як (съмнявам се), но никога никой няма да бъде, като Денис Теофиков. Разберете го! По-късно ще видите и защо качвам точно тази снимка. Всяка прилика с действителни лица и събития НЕ Е СЛУЧАЙНА. А, да и като си представяте лицата - не ги представяйте със сурови кадри."

Припомняме, че 21-годишният Денис Теофиков скочи от 7-ия етаж на жилищна сграда в София в нощта срещу 24 октомври, а смъртта му потресе цяла България.

Краят на сериала! Денис Теофиков и Емилия заедно като за последно ВИДЕО