Феновете на поп фолка с нетърпение очакваха новото музикално видео на Кирил.

Кирил - младият изпълнител от каталога на фирма "Пайнер" представи новия си сингъл, който носи заглавието "Неделя" и е в колаборация с друга млада звезда - Биляниш. Видеоклипът направи премиера в ефира на телевизия "Планета" и в онлайн канала на медията.

Почитателите на фолка с нетърпение очакваха този проект и са удовлетворени от това, което двамата изпълнители им поднесоха.

Сингълът събира много емоции, вълнения и любовни терзания. Тук ще вметнем, че в интервю за GlasNews.bg, което публикувахме в средата на годината, Кирил сподели, че във всяка една негова песен има частица от живота му.

Фолк звездата Кирил пред GlasNews.bg: Живеем в ужасно материален свят

Сингълът "Неделя" е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е на Йордан Гергов. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Радина Миленчева, а оператор - Радослав Георгиев. 

Ето и как се обърна Кирил към феновете си веднага след премиерата на видеоклипа:

"От цялото си сърце благодаря на всички, които се откриват в тази песен. Благодаря на екипа, както и на Биляниш за включването! Обичам ви и се забавлявайте!".

Почитателите на поп фолка от своя страна не скриха задоволството си от представената песен и видео:

"Момчето прави доста стойностна музика, за което адмирации. Без малоумни текстове и мазни фолк елементи! Поздрави!", "За мен Кирил е най-недооцененият изпълнител в Пайнер! Заслужава много повече! А тази песен е просто на друго ниво!", "Много докосваща песен. Браво на целият екип. Кирил е невероятен талант, а Биляниш носи нужната доза сексапил и нежност с гласа и визията си.", "Харесвам Кирил, защото с времето се открои със свой собствен стил, много по - различен от това, което се предлага от всички в момента!", гласят малка част от коментарите под видеото.