36-годишната Риана се завърна на сцената. Но първото й представяне след Супербоул, което дойде преди раждането на второто й дете, беше на предсватбеното парти за сина на най-богатия човек в Индия. Певицата получи 6 милиона долара за 90-минутния сет. 

X (Twitter) публикува кадри от изпълнението на 36-годишната певица на сцената по време на тридневното тържество. В един от клиповете тя може да бъде видяна да пее мегахита си от 2011 г. с Калвин Харис We Found Love.

Собственикът на марката Fenty даде частен концерт на предсватбеното парти на Анант Амбани и Радхика Мърчант, пише Daily Mail. Нетното състояние на бащата на Анант Мукеш Амбани се оценява на 114 милиарда долара.

Риана изпълни 19 песни, включително някои от най-големите си хитове, B*** Better Have My Money, Work, All Of The Lights и finally Diamonds. Певицата излетя от Джамнагар рано сутринта в събота, където каза на чакащите репортери, че „няма търпение да се върне“.

Риана добави: "Обичам Индия. Шоуто беше най-доброто. Не съм правила истинско шоу от осем години. Ето защо искам да се върна."

Риана позира на летището с фенове и полицайки.

И по време на шоуто тя каза: „Благодарение на това семейство Амбани, аз съм тук тази вечер в чест на Анант и Радхика. Благодаря ви, че ме поканихте тук. Бог да благослови вашия съюз. Желая ви всичко най-добро. Поздравления!“

Риана напусна залата след изпълнението си в нежно розова рокля с тюркоазен шал.

Предсватбеното парти беше страхотно. Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Кушнър, Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан, Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда дойдоха да поздравят Анант и Радика.

Тридневното парти включваше акробати на Cirque do Soleil, светлинно шоу и шоу с дрон.

Гостите се насладиха и на коктейли и пищна вечеря, приготвена от 100 готвачи, долетяли специално за случая.

Партито на Анант и Радика ще струва на родителите им 150 милиона долара. Самата сватба ще се състои в средата на лятото.