Дългоочакваният проект на Цветелина Янева направи своята премиера в канала на певицата в YouTube.

За кратко време песента, която носи заглавието "Черните очи", обра овациите на феновете, които останаха повече от доволни и заявиха, че чакането си е заслужавало. 

"С голямо вълнение ви представям "Черните очи", проект на който посветихме с екипа ми няколко месеца работа с много любов. Благодаря на всички замесени и на вас за търпението! Надявам се чакането да си е струвало!", така Цветелина Янева представи новата си песен в социалните мрежи. 

А отзивите на почитателите й не закъсняха: 

"Брутален проект! Прекрасна Цветелина! Адмирации, поздравления! Продължавай само напред!";

"Чакането си струваше! Видеоклип на изключително високо ниво, уникални визии съчетани с красивия глас на Цвети и намесата на музикалните експерти - Ганев , Оцко и JJ… просто невероятна работа, браво!";

"Не просто песен, а история и послание – „Черните очи“, любимите ми. Всеки има нещо, което го прави щастлив, моята усмивка може да бъде видяна, когато виждам и чувам теб, Цвети. След поредицата от хитове дойде времето и на най-новия хит. Благодарен съм за това, че виждам и чувам, за да мога да се насладя на талантливите хора като теб."

Музиката на "Черните очи" е дело на Оцко и Георги Симеонов JJ, текстът е написан от творческия тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а аранжиментът е на Даниел Ганев. 

По впечатляващото видео, което е в стил холивудски филм, са работили - креативният директор Добромир Киряков и сценаристът Ники Нанков. Режисьор на лентата, в която специално участие взима актьорът Филип Буков, е Виктор Антонов - Rikk.