Снимка на плаж, който е добре познат на българите, раздели на две мрежата. Отрицателните коментари обаче бяха далеч повече. Става дума за Мраморния плаж на остров Тасос.

Най-често хората се обединиха около мнението, че плажът е красив, но твърде претъпкан. На въпросния кадър също се вижда, че туристите са го окупирали и в този случай.

"На мен плажа не ми хареса. Най-интересното и приятно е пътуването с кола до там. Белия мрамор отразява слънцето и блести неприятно в очите. Водата беше мътна (не мръсна) и плажа става дълбок след няколко метра. Колите се покриват с фин слой бял прах и можеш да разбереш, кой е ходил на Marble beachр Golden beach е много по-хубав.", отбелязва Румяна С.

"Не ми харесва!Прахоляк,камънак,пътя е ужасен до там. Препоръчвам Голдън бийч(Скала Потамя),уникален.Кристална вода,бял пясък,широка плажна ивица.И там е пълно с румънци,но както навсякъде в Гърция.", добавя Катя А.




Красотата на дестинации все пак привлича. "От много време искам да посетя този плаж, защото съм го виждала само на снимки.Ако някой ми каже кой път да избера ще му съм много благодарна.", попита Полина. М.

"Плажът е много хубав, но препълнен, цена за два шезлонга с чадър е 12,5 евра,тоалетната е на 2км от плажа", отчита пък Милен М.

Снимки: Веселина Запрянова