Американската певица и актриса от арменски произход Шерилин Саркисян, по-известна на публиката като Шер, украси корицата на новия брой на списание Paper. Изданието публикува снимки, на които 77-годишната звезда изглежда изненадващо млада. На лицето и шията й практически няма бръчки или други признаци на промени, свързани с възрастта.

На снимките Шер позира в обшит с пайети гащеризон Versace и подходящи високи ботуши от Bottega Veneta. Гримьорът залепи кристали под очите си, а на главата на певицата имаше бяла перука, вързана на кок.

Шер, списание, фотосесияЦял екран
Снимка: papermagazine

Шер не е единствената, чиято външност я прави много по-млада от действителната й възраст с помощта на фоторедактор. Една от най-известните звезди в областта на фотошопа е певицата Мадона, която на 64 години не иска да се примири с бръчките и загубата на еластичност на кожата на лицето си, затова многократно е попадала под порой от критики за буквално рисуване на младо момиче.

В началото на септември, след като отпразнува 77-ия си рожден ден, Шер гостува в предаването Good Morning Britain, където призна, че не може да долови реалната си възраст.

"Просто не мога да повярвам, че ще стана на 80 по-рано, отколкото ми се иска. И все още ще нося дънки и ще имам дълга коса и ще правя същите неща, които винаги съм правила", каза знаменитостта.

Шер, фотосесия, гащеризон, моден образЦял екран
Шер в гащеризон Versace и ботуши Bottega Veneta.

Според нея тя дължи външния си вид на гените си:

"Не знам дали това, че не си стар, те прави по-млад. Не съм сигурна. И аз следвам тенденциите и имам много млади приятели. Имам и стари приятели... Честно казано, не се опитвам да се чувствам млада. Не се опитвам да бъда млада. Аз съм това, което съм. Просто живея."

Миналата година певицата започна афера с музикалния продуцент Александър Едуардс , който е с 40 години по-млад от звездата. През май 2023 г. двойката се раздели, но през септември отново се събраха и вече не крият чувствата си.

В едно от интервютата си поп дивата отбеляза, че преди дори не можеше да си помисли, че ще се срещне с такъв млад мъж, но всичко се промени, след като срещна Александър. Вярно е, че наскоро Шер сподели с медиите история за неудобството, което причинява такава разлика във възрастта.

77-годишната Шер разкри подробности за връзката си с 40 години по-младия й приятел