Новината, че Николета Лозанова издава книга, се превърна в сензация.

Както GlasNews.bg писа, моделката вече има книга, в която разкрива пикантни подробности за живота си. Лозанова я показа за първи път по време на живо включване в социалната мрежа Фейсбук.

Изненадващо от Лозанова: Пусна автобиографична книга

 

В книгата Николета Лозанова вдига завесата за живота си и го разказва като приказка – интимно, искрено и емоционално. Това е история за първите стъпки на модела, за титлата Playmate, за съпругата, майката, приятелката, на която винаги разчиташ, и за света, който тя самоизгражда и превръща в свое убежище срещу скандалите, общественото мнение и медийните нападки. Това е история за смяна на посоката и за постигането на една мечта.

В книгата могат да бъдат прочетени и любопитни коментари за Лозанова, написани от нейни близки и роднини. Един такъв интерес коментар е този на Азис: "Николета Лозанова е токсично мразена", откровен е той.

"Николета е социален феномен, нямам обяснение защо е толкова харесвана и толкова силно токсично мразена. Според мен абсолютно всички я харесват чисто визуално. Трябва да си ненормален да не оценяваш тази красота. Знам колко жестоки може да са хората, когато някой е недостъпен за тях и какви неща могат да говорят", заявява Азис и допълва: "Тя е като Малена. Ако обществото имаше достъп до нея, вероятно историята с Малена щеше да се повтори, щяха да я убият заради едната ѝ хубост.".

Историята на Лозанова може да бъде прочетена срещу сумата от 20 лв. с отстъпка - в момента четивото се продава онлайн само на едно определено място, но след дни ще бъде разпространено из търговската мрежа.